FOLLY Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Ja tam za nic bym nie zmienił ori podświetlenia w Buni. Nawet swego czasu kupiłem sobie Alpine z czerwonym podświetleniem do kompletu Bunia sprzedana, ale radio dalej trzymam dla nowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Oferta - BMW 325 - Witam jestem pierwszym właścicielem auta w kraju od 5 lat , od tego czasu troszkę zmieniła swój wygląd. Jej wyposażenie : - c To chyba jakas okazja Oferta - BMW 328 - sprzedam bmw e36 328i z jedynym w swojym rodzaju lambo doors m-pakiet cena bez felg wiencej informacji na tel 604-519-703 nie odpisuje i te ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 NEM nie mogłeś pokazać szybciej te drugie ogłoszenie też bym se takie rury zrobił :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 NEM nie mogłeś pokazać szybciej te drugie ogłoszenie też bym se takie rury zrobił eee tam rury, mozesz czerpac inspiracje z poszerzonych blotnikow (sylikon czy tam kit do okien zdziala cuda) wtedy ci zimowka sie zmiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 sie nie śmiejta kiedyś sam miałem chęć założyć lambo do coupety już sprowadziłem z usa ale koledzy na forum mi skutecznie mój durny pomysł z głowy wybili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 NEM co ty piszesz zimówkach przecież mam sporzdu okołom 3 cm prześwitu a tył to dużo dużo więcej :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 przecież mam sporzdu okołom 3 cm prześwitu a tył to dużo dużo więcej ta chyba od ziemi :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Niezłe fury szczególnie ten kameleon :bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jaka kiera to auto powypadkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 wypadek miał ten kto go zrobił :biggrin::biggrin::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 hehehhehe "nie licz na ojca zrób się sam ? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Oferta - BMW 328 - sprzedam bmw e36 328i z jedynym w swojym rodzaju lambo doors m-pakiet cena bez felg wiencej informacji na tel 604-519-703 nie odpisuje Mniejsza o te doorsy, ale ta kiera, no jak z batmobila! Z lewej pewnie strzela a z prawej katapultuje! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 wypadek miał ten kto go zrobił :biggrin::biggrin::biggrin: He tak myślałem bo taki brzydki chyba by się nie urodził :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Każdy ma swojego Matrixa, nic nie poradzisz lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 odjeło mi mowe na chwile http://tablica.pl/oferta/sprzedam-bmw-e36-CID5-ID1OEY1.html#53536886;promoted;r:;s: :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 odjeło mi mowe na chwile http://tablica.pl/oferta/sprzedam-bmw-e36-CID5-ID1OEY1.html#53536886;promoted;r:;s: :bag: było już... ale taki wynalazek zasługuje, by go pokazać min. raz jeszcze :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 heh. w stosunku do allegro to potanial o 6tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 nie widziałem nigdy tego bolidu, a po opolu sporo zawsze jezdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Normalnie wymiata:bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Świetna robota duży plus za te ledy jazdy dziennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 jak sioę nie myle to wygląda jaby miał przełącznik gazu pewnie jakiś ukryty nie wbity w dowód coś na zasadzie jamesa bonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Zawsze sie ,zastanawiałem co kieruje takimi ludżmi i co oni mają w głowie(zapewne nic) żeby tak auto zniszczyć:bag: prawie ze batmobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Zawsze sie ,zastanawiałem co kieruje takimi ludżmi i co oni mają w głowie(zapewne nic) żeby tak auto zniszczyć:bag: prawie ze batmobil Nie ma co się zastanawiać fantazja i głupota ludzka nie zna granic :dance::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Wiem ze juz bylo ale sa nowe zdjecia bmw e36 328 tuning-zamiana na 750-55lpg lub 544lpg (2831452354) - motoAllegro Jak fantastycznie ta cala dyskoteka swieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacoBlack Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Oooooo... ja p... :bag: Gość zostanie moim "mentorem" wieś tuningu !!! :lol: To jest prawdziwy "miszcz":drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi