Dudek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]21932[/ATTACH]dla lubiących wydechy Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nie no ta żółta e30 wymiata szkoda ze tylko pod śmietnikiem:bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Oferta - Mitsubishi Lancer - Auto obniżone tuning sportowy spoiler regulowany .Lakier kameleon od niebieskiego przez srebrny do zielonego metalik--(zmienia się w Koles wyposazyl auto w ruchome spojlery na kazdym zdjeciu sa gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Omg litr PB i zapałki to wszystko co potrzeba do tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nie no to mitasubiszi rozj........ mi głowe bmw_1 Faktycznie spoilery wędrują po tym dachu hahah pewnie ostro zasysają powietrze do środka bo wewnątrz śmierdzi ostro klocem od autora tego cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No ale ta ławka z tyłu jest po to by oglądać z kobietą zachody słońca a wlot aby zawsze było świeże powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 u nas kiedyś koleś śmigał calibrą z taką lotką z nfs.... podjechał pod balety to koksy kazały mu ściągnąć albo wpiedol.... tak załatwili typa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 podjechał pod balety to koksy kazały mu ściągnąć albo wpiedol.... tak załatwili typa Pewnie chcieli do swojej calibry:4:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nie no to mitasubiszi hahahahah ostatnio tego słuchałem ale beka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 u nas kiedyś koleś śmigał calibrą z taką lotką z nfs.... podjechał pod balety to koksy kazały mu ściągnąć albo wpiedol.... tak załatwili typa Dyziu a ty takiej loty nie miałeś :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Oferta - BMW 320 - Auto po profesjonalnym tuningu. Lakier kameleon z brokatem oraz malowana szachownica, poszerzone nadkola, szerokie alufelgi 17 cali BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Nie zła fura nie wiem czy mój pies by do tego chciał wsiąść :4:bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Heh na lakier wydał dobrych pare złotych a pod maską syf jak by ktoś z węglarki popiół wysypał kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Po profesjonalnym tuningu chyba właściciela. A ja durny martwiłem się że moja tak wysoko sterczy [ATTACH=CONFIG]21948[/ATTACH] Najbardziej to podoba mi się ta kostka na parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Po profesjonalnym tuningu chyba właściciela. A ja durny martwiłem się że moja tak wysoko sterczy [ATTACH=CONFIG]21948[/ATTACH] Najbardziej to podoba mi się ta kostka na parkingu Mi też właśnie taką teraz kładę przed domemkuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 o widzisz Stachu może jest możliwość aby zprywatyzować 5 m2 potrzebuje pod basem wyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 e32 zrobione na shelby ... ? da sie, nie da... wszystko sie da :-P --- swiatelka znajome tyl tez i na koniec moze nie BMW, ale nawet im wyszlo... YUGO DELTA INTEGRALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Yugo nawet nawet:lol:. e32 za nic w świecie bym nie poznał z tej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Na moje oko e36 w coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 BMW E36/E46 coupe - TUNING JEDYNY W POLSCE (2559504999) - motoAllegro Oby nikt tego ulepa nie kupil !! To moze koles nie skrzywdzi koejnego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 za 25tys. szybko sie kupiec nie znajdzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ale to nie jest taki jedyny widziałem takiego czarnego a a4 przód jeszcze ujdzie ale ten tylny zderzak to masakra:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi