Gość dirty.73 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 a ta bateria mi sie podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 (edytowane) tylko dla ludzi o mocnych nerwach przeróbki e32[ATTACH=CONFIG]21786[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21787[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]21788[/ATTACH]:bag: Edytowane 26 Lipca 2012 przez e34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 koszmar zniszczyć takie piękne e32:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Ludzie to chyba nie mają wyobraźni :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Pickup E32 jeszcze ujdzie, ale dwa pozostale to jakis zart... Jak ludzie moga sie decydowac na takie kroki z tak pieknym autem i jeszcze placic za to w tysiacach? Jak mozna miec tak totalny brak gustu? No nie mam sil.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 NEM żadnych aluzji )) ,,śnieżynka'' 6 miesięcy stania pod drzewem przypominała lakier jaki miała ta reno ale widziałeś na zlocie jak teraz pięknie lśni happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 omg w takich egzemplarzach nie widziałem jeszcze BMW to tylko nienormalni ludzie mogli coś takiego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 NEM żadnych aluzji )) ,,śnieżynka'' 6 miesięcy stania pod drzewem przypominała lakier jaki miała ta reno ale widziałeś na zlocie jak teraz pięknie lśni happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw A ile pasty poszło :phappy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ten mietek a`la świnia dobry fantazja ludzi nie ma granic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 pasty nie dużo jedna tubka TURBO była TEMPO ale pochwale się autkiem jak spoleruje mi profesjonalnie szwagier lakiernik może będzie czas pod koniec wakacji :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 spoleruje mi profesjonalnie szwagier Przeszła mnie niesmaczna myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 hahahahahaha rozmowa jest o aucie :D:D głodnemu chleb na myśli :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 aha no tak nie doczytałem lakiernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Widziałem dziś calibre z takim pochłaniaczem powietrza jutro zapodam fotę jak będzie stała tam gdzie stała dziś:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ta renuwka to chyba prostoz stajni renault f1:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ta renówka była wystawiona jakiś czas temu do sprzedania ale chyba z tym wlotem nie znalazła amatora niskich lotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 następna BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 co za idioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 hrum hrum. Gdzie jest jakieś koryto?? lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 a ta ostatnia to na allegro jest w m-powerach masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ta ostanią wiadziałem na youtube jest tam piec V8 auto wygląda jak KONDON ale moc ma BMW E36 V8 Feel the power - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 a ta ostatnia to na allegro jest w m-powerach masakra bo oryginalnie to byla Mka, a auto koles zbudowal tylko do upalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 bo oryginalnie to byla Mka, a auto koles zbudowal tylko do upalania To powinien zostawić oryginalną maskę i zrobić wycięcie na głowice bo teraz wygląda tak jak wygląda pytanie_bmw i dlatego znalazł miejsce w naszej galerii dziwolągów bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi