Pakos Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Macie też pare ode mnie wyskakuje, że nie mam zezwolenia na wyświetlanie tego albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 https://plus.google.com/photos/105636803851557391470/albums/6139821957693431185 Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 jedno moje :4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jedno ale jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Pakos bezdasznikiem z hardtopem na zlota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moni Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zdjęcia zabieram. Mój syn chyba wszystkich samochodów na złocie dotknął. Miras zapytaj czy sa takie czapy jak twoja tylko mniejsze dzięki temu nie ma szans na zagubienie i zamarznięcie kupie małemu. Apropo Pakos jesteś moim bohaterem następnym razem poproszę więcej słońca mniej wiatru bardzo dziekuje. Najlepiej ze zlotu pamietam cudowna lśniąca czarna m3 koło której stałam. Naprawdę cudo. Dziekuje polecam sie na przyszłość! Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jest ten sentyment do M3, i co nieco do cabrio, nie Monia:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Apropo Pakos jesteś moim bohaterem yyy no chyba za dużo wypiłem, a zdawało mi się że wszystko pamiętam. O co chodzi bo nie kumam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 znalazłem jeszcze jedno zdjęcie ze "słynnego" zjazdu na parking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Słynny to on będzie na pewno wśród uczestników wyjazdu do D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Tja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Oficjalny Film z tegorocznego zlotu w Rothen.. Niestety nasza grupa nie została uwieczniona :evil: [video=youtube;upwn6YNHAWM] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi