maris Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 o której w Lubinie pod TESCO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jakby ktoś chciał to mam 2 miejsca w aucie z Lubina do Rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 To ty jako kierowca jedziesz siwek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ale tylko do Rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 o której w Lubinie pod TESCO? Maris, start spod tesco o 6:30 Ale tylko do Rothen mięczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ale tylko do Rothen Lubie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Czy znajdzie się chętny, aby zabrać mi stolik, 4krzesełka i namiot? ( całość mieści się bez problemu do e46)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ja mam troche miejsca w aucie na osoby i bagaz E39 sedan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moni Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jakbym sie spóźniła 4 min to czekajcie na tym Tesco juz nie bądźcie tacy nie będę gonić przecież :> nie wiadomo czy dogonię Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ah, te kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Chyba odpadam....jak nie to Was dogonie gdzies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Czy znajdzie się chętny, aby zabrać mi stolik, 4krzesełka i namiot? ( całość mieści się bez problemu do e46)... Skąd trzeba to zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 1. Forest 2. MXSiwek 3. tazunio (okolice poludnia) 4. Kamcio również będzie* 5. Pakos 6. Francuz 7. Koko 8. cziko 9. michal_f 10. Kondziu ajak 11.BASTARS* 12. konik 13. StelmarDw 14. Kuziem* 15. maris 16. ManiekM3 17. Steven92 18. Beton 19. Danio 20. rush (okolice poludnia) 21. Dyziu 22. #92#dawid 23. szocha1991 24. Kojak 25. blazej3131 26.PawelDSW 27. Kamil_89 Ja odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Kto ma uchwyt do go pro taki dluuugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Kto ma uchwyt do go pro taki dluuugi? mam taki z 80 cm:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Czy znajdzie się chętny, aby zabrać mi stolik, 4krzesełka i namiot? ( całość mieści się bez problemu do e46)... Do chwili obecnej ni ma Ciebie na horyzoncie- a byliśmy umówieni.:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 mam taki z 80 cm:p bierz go ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Odpadłem przez złośliwość rzeczy martwych - awaria centralnego zamka. Bawcie się dobrze i liczę na jakieś fajne foty i dobre filmiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dzięki za bardzo miły wypad jestem w posiadaniu dwóch flag klubowych (takich wczepianych na szybę) właściciela prosze o zgłoszenie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 ja właśnie dojechałem do domi i też dziękuje za spotkanie. Właśnie oglądam SGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Słyszałem że nie grzeczni byliście :x:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Również dziękuję za spotkanie. Trochę nieobecny byłem, człowiek skupił się na zwiedzaniu ale foty są Później wrzucę Ale kto był niegrzeczny? Średnia prędkość przejazdu autostradą to jakies 120km/h, momentami to nawet za wolno także było spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 To skąd porozpierdalane auta ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) To skąd porozpierdalane auta ? :lol: oj chyba koko coś złe info masz... na autobanie średnia 120km/h to michał_f przesadził... czasami było to nawet 80km/h, a że jeden Pan się zagapił i nie nacisnął na hamulec to o włos nie pojechał do rowu... tyle. I tutaj bardzo dziękuję za naprawdę mile spędzony czas, za wzorowy przejazd jak również zachowanie na miejscu... po sobie pozostawiliśmy również porządekbmw_1 Co do samej imprezy jak dla mnie ZIMNO !!! hehe, ale było na co popatrzeć i co posłuchać... 1/4 wymiata happy_bmw a do tego drift, drift taxi i masa masa szpanerów hehe filmik ogarnę jak znajdę chwilkę czasu- dzięki i do następnego bmw_1 edit: WIELKIE dzięki dla Czika i Moni, że zabrali mi i Agnieszce namiot, stół i krzesła :drunk: Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez mrsiwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) To skąd porozpierdalane auta ? :lol: Już jakiś herezji to nie siej, bo ludzie sobie pomyślą, że było coś naprawdę poważnego nie wiem jakie były dokładne okoliczności, ale skutki były takie, że w e39 lewe nadkole trochę wgniecone i zderzak połamany(?), a e46 prawy tył zderzaka lekka obcierka i małe wgniecenie. A Siwek Ci wyjaśnił jakie były okoliczności PS. Napisałem o skutkach, bo lepiej żeby odrazu wszystko wyjaśnić, niż żeby później chodziły jakieś plotki o tym wyjeździe Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez michal_f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi