Beton Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mozebi 30km ale kolumna BMW bedzie sie rzucac w oczy Poza tym Polizei na bank wie o takiej imprezie i sie beda czaic na zwariowanych polaczkow co swiruja na drodze A kolejna sprawa to wyposazenie pojazdu Poza pasazerka, piwem (bez alkoholowym of course ) i kielbasa to wiadomo apteczka, gasnica i chyba odblask u sasiadow jest wymagany A wiadpmo cos o zimowkach obowiazkowych? Bo ktos mi cos mowil ze do ktoregos kwietnia trzeba tam miec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mozebi 30km ale kolumna BMW bedzie sie rzucac w oczy Poza tym Polizei na bank wie o takiej imprezie i sie beda czaic na zwariowanych polaczkow co swiruja na drodze Rok temu była pełna kulturka po drodze, wiec nie było żadnych łapanek. W tym roku też tak będzie, bo nie ma wśród nas klaunów świrujących po drodze, robiących wstyd sobie i klubowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A wiadpmo cos o zimowkach obowiazkowych? Bo ktos mi cos mowil ze do ktoregos kwietnia trzeba tam miec? Od października do Wielkanocy są obowiązkowe, wiec spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A wiadpmo cos o zimowkach obowiazkowych? Bo ktos mi cos mowil ze do ktoregos kwietnia trzeba tam miec? obowiązku brak ale jak np spowodujesz wypadek i policja stwierdzi, że na skutek braku zimowych opon to jest jeszcze do zapłaty dodatkowe euro ale i tak jest tak wiosna więc nisko i szeroko. P.S. W zeszłym roku jak jechaliśmy to z Polizei było spokojnie stał chyba jeden komitet powitalny na granicy ( ale tak jest zawsze, Ci co częściej śmigają to wiedzą) a tak to cisza była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Wiadomo juz ok ktorej godz zbiorka i gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 I kto bierze grilla dla mnie? :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Beton popytaj chłopaków z kombiaków, który wciśnie bęben od pralki Chociaż przy odrobinie rdzy i dobrej glebie, taki bęben na dachu podchodzilby pod cult style! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Beton popytaj chłopaków z kombiaków, który wciśnie bęben od pralki Chociaż przy odrobinie rdzy i dobrej glebie, taki bęben na dachu podchodzilby pod cult style! :D Ja zostałem wmanewrowany w operatora sprzętu smażalniczego Więc pytam kto taki sprzęt wgl organizuje Bo, żeby ni ebyło tak, że każdy weźmie kiełbase, a nie będzie grilla żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 I kto bierze grilla dla mnie? Wezmę dla Ciebie taki jeden, dyżurny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja mam jakiegoś grila starego jutro pójdę sprawdzę w jakim jest stanie i dam znać. Mam też stolik turystyczny składany i 4 małe krzesełka. Jak ktoś ma jeszcze takie asy to brać. A flagę jak w tamtym roku ktoś zabiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#92#dawid Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja też wezmę na wszelki wypadek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Była u Dyzia, a na pewno pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja niestety z tego grilla muszę się wypisać :evil: Młoda w sobotę idzie do pracy :crying: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Forest przyznaj lepirj, ze boisz sie Maxbimmerowej kuchni Betona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wiadomo juz ok ktorej godz zbiorka i gdzie ? X2 Czy ekipa Lubin/Polkowice/Legnica jakos sie ugaduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Podtrzymuję pytanie dotyczące zbiórki Proponuję, żeby ustalić +/- godzinę, o której chcemy być na miejscu, a pozostałe ekipy z poszczególnych rejonów oszacują, o której muszą wystartować żeby być na czas w miejscu zbiórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 godzina 7 bielany wrocławskie pod decathlonem .. pasi??? 7.15 wyjazd.... jedziemy do Zgorzelca tam na myjke umyć fury kto chce i dalej zagramanice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tak jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No i to mnie się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Steven92 z tego co widze, to lecicie na 3 auta z brzegu Spotkanie w Oławie, czy na A4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dyziu no a reszta czyli Lubin, Polkowice, Legnica dołączą z Orlenu w Legnicy na A4 tylko nie zapomnijcie zwolnić P.S. A w Lubinie gdzie się zbieramy?? Pod Tesco?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jestem za Tesco ! A my o której sie zbieram ? Pakos mianuje Cię kierownikiem zamieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ktos wraca kolo 14-15 na Lubin? W sensie zeby na 15 ostatecznie byc w Lubinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#92#dawid Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 W Zgorzelcu gdzie postoj ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Steven92 z tego co widze, to lecicie na 3 auta z brzegu Spotkanie w Oławie, czy na A4? Trzech muszkieterów na łącznie ponad 500 kucykach! kuog Proponuję spotkać się pod McDonalds w Oławie i przy okazji wstąpić na jakąś ofertę śniadaniową :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi