Beton Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 To co, rozpoczynamy odliczanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 To co, rozpoczynamy odliczanie? Najpierw znajdź znaczki i popraw naklejkę na szybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Najpierw znajdź znaczki i popraw naklejkę na szybie Naklejka poszła już do piekła ^^ A znaczki wiem gdzie są W BMW pewnej wrogiej osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 W BMW pewnej wrogiej osoby Która to taka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Która to taka? Ojj, długa i urocza historia Aczkolwiek chyba nie tylko my jesteśmy wrogami, bo jakieś 2 dni temu, ktoś mu buchnął rejestracje i podejrzenia padły na mnie :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Nie róbmy spamu tutaj Coś mały ruch Przeglądałem temat z tamtego roku to na 38 stron a tu co, raptem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 dopisuje rush'abo sam sie wstydzi :4: 1. Forest 2. MXSiwek 3. tazunio (okolice poludnia) 4. Kamcio również będzie* 5. Pakos 6. Francuz 7. Koko 8. cziko 9. michal_f 10. Kondziu ajak 11.BASTARS* 12. konik 13. StelmarDw 14. Kuziem* 15. maris 16. ManiekM3 17. Steven92 18. Beton 19. Chudziutki 20. Danio 21. rush (okolice poludnia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Coś mały ruch Przeglądałem temat z tamtego roku to na 38 stron a tu co, raptem 3 Przyzn szczerze ze oprocz jazdy na miejscu nic szczegolnego mnie nie ujelo... Ot takie tjuningowisko a ciekawe projekty to mozna na palcach obu rak poloczyc. Jak mialbym jechac w tym roku to mize jakos jako pasazer bo szkoda kasy na wache ... Wolalbym opony kupic Wysłane z mojego myPhone Cube za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Przyzn szczerze ze oprocz jazdy na miejscu nic szczegolnego mnie nie ujelo... Ot takie tjuningowisko a ciekawe projekty to mozna na palcach obu rak poloczyc. Jak mialbym jechac w tym roku to mize jakos jako pasazer bo szkoda kasy na wache ... Wolalbym opony kupic Kosa, zniszczyles moje marzenia i wyobrazenia ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Przyznam szczerze ze oprócz jazdy na miejscu nic szczegolnego mnie nie ujelo... Ot takie tjuningowisko a ciekawe projekty to mozna na palcach obu rak poloczyc. Jak mialbym jechac w tym roku to mize jakos jako pasazer bo szkoda kasy na wache ... Wolalbym opony kupic Wysłane z mojego myPhone Cube za pomocą Tapatalk 2 No ja też na nic, więcej nie liczę, bo mimo szczerych chęci organizatorów w zeszłym roku, to z autami szału nie było, ja to raczej traktuję jako wspólny wyjazd, okazję do grilowania i bmw_beer . Maxbimmer, może znowu, jak w zeszłym roku, pokazać, że jest jedną z lepiej zorganizowanych grup, bo trochę aut od nas w zeszłym roku było. Do tego flaga namiot. Niech wrogowie widzą jak się szlachta bawi a co P.S. Ja zamiast cabrio, mogę pojechać kombiakiem, więc mogę kogoś zabrać z Lubina, Legnicy i okolic. Kierowcę już mam Edytowane 18 Marca 2015 przez Pakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 1. Forest 2. MXSiwek 3. tazunio (okolice poludnia) 4. Kamcio również będzie* 5. Pakos 6. Francuz 7. Koko 8. cziko 9. michal_f 10. Kondziu ajak 11.BASTARS* 12. konik 13. StelmarDw 14. Kuziem* 15. maris 16. ManiekM3 17. Steven92 18. Beton 19. Chudziutki 20. Danio 21. rush (okolice poludnia) 22. Dyziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 licze na to, ze pokaza sie aktualne trendy na nowy sezon... cos tam w glowie mam jakie pewnie beda, ale okaze sie na miejscu max 30 fajnych aut i 70% z PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Ja również traktuje taki wyjazd jako czysto towarzyski, możliwość spotkania się z załogą Maxbimera, pobajerowanie i wtrącenie Śląskiej z grilla:) Ajak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#92#dawid Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 1. Forest 2. MXSiwek 3. tazunio (okolice poludnia) 4. Kamcio również będzie* 5. Pakos 6. Francuz 7. Koko 8. cziko 9. michal_f 10. Kondziu ajak 11.BASTARS* 12. konik 13. StelmarDw 14. Kuziem* 15. maris 16. ManiekM3 17. Steven92 18. Beton 19. Chudziutki 20. Danio 21. rush (okolice poludnia) 22. Dyziu 23. #92#dawid I takie pytanko, gdzie na Zgorzelcu macie postój aby się podpiąć I pytanie do ekipy z Bogatyni, o której i gdzie byśmy się spotkali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Coś mały ruch Nie liczy się ilość a jakość lolol No ja też na nic, więcej nie liczę, bo mimo szczerych chęci organizatorów w zeszłym roku, to z autami szału nie było, ja to raczej traktuję jako wspólny wyjazd, okazję do grilowania i . Maxbimmer, może znowu, jak w zeszłym roku, pokazać, że jest jedną z lepiej zorganizowanych grup, bo trochę aut od nas w zeszłym roku było. Do tego flaga namiot. Niech wrogowie widzą jak się szlachta bawi a co o to to to :dance: Ja również traktuje taki wyjazd jako czysto towarzyski, możliwość spotkania się z załogą Maxbimera, pobajerowanie i wtrącenie Śląskiej z grilla Ajak Kondziu tym razem biore karkówke, no i szaszłyki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 A ja 24-ro pak bronka :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Dawid - zbiórka w Zgolu jest na parkingu pod Realem. Godziny jeszcze nie znam, ale wzorem zeszłego roku to myślę że coś koło 8:00 rano. Już tam jest fajnie:) Ja biorę małego świniaka i bęczkę łyski:) Ajak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 A ja 24-ro pak bronka :drunk: Według listy dla każdego po jednym, haha bmw_beer:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Według listy dla każdego po jednym, haha bmw_beer:drunk: Odlicz kierowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#92#dawid Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Odlicz kierowców Dokładnie ;D chociaż jak nawet jednego bronka wypijesz to nic się nie stanie bo zdażysz "wytrzeźwieć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Odlicz kierowców To wyjdzie po 2-3 na głowe Ale mam nadzieje, że z racji tego iż będę chyba najmłodszy w gronie to nie zatrudnicie mnie do obsługi grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 nie zatrudnicie mnie do obsługi grilla? mówisz i masz :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Koko, nie łap za słówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Beton ktoś musi zaiwaniać żeby inni mogli odpocząć po podróży :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Normalnie dziady borowe jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi