TO///M3K Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Tak jak w temacie, na pierwszym biegu gdy przyspieszam ile gazu w podłodze jest to przy 4.5-5 tys wyraźnie z tyłu telepie autem, na drugim biegu do konca nie jest to odczuwalne, na trzecim też nie. Może ktoś tak miał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Sprawdzałeś luzy pod autem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Podpora wału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Nic nie sprawdzałem. Wyjezdzalem dziś na wymiane oleju i zaryłem podłogą zaraz przed tylną osią jak wjeżdżałem przez próg, i nie wiem czy to przez to cos uszkodziłem czy już wczeniej tak miałem chłolera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi