Pirooz Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Cześć wszystkim, Ogłoszenie "grzecznościowe" - przyjaciel sprzedaje swoją konsolę. Wspominam o tym dlatego, że znam ten sprzęt i znam właściciela. Ręczę za jej znakomity stan techniczny. Jest naprawdę zadbana i dopieszczona. Do rzeczy: "Mam na sprzedaż konsolę Sony PSP-3004. Konsola w stanie -bardzo dobrym. Jest ona w pełni sprawna, była użytkowana sporadycznie. Do konsoli dorzucam: - 5 gier, widocznych na zdjęciach (niektóre mają pękniętą oprawę płytki, jednak same płytki są w bdb stanie i bez problemu konsola je odtwarza) - Oryginalne, dedykowane słuchawki PlayStation (zapłaciłem za nie 100zł) - Pokrowiec na konsolę, gry i inne elementy zestawu - Ładowarkę sieciową do konsoli - Kartę Pamięci SONY 2GB - Ładowarkę samochodową - Kabel USB - do ładowania i podpięcia konsoli do komputera - Klapkę ochronną na tył konsoli - Podstawkę/Stojak pod konsolę - Silikonowe etui (de facto pod starszą wersję konsoli, ale pasuje w pełni)" Kilka zdjęć: Link do ogłoszenia na OLX: Konsola PSP-3004 + 5 Gier + Oryg. Słuchawki + Karta 2gb + Inne Dodatki Jaworze ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) CENA: 450 zł Myślę, że na hasło "Maxbimmer" będzie zniżka bmw_1 P.S. Uprzedzam, że chłopak miał już jakieś śmieszne telefony w postaci "za tą cenę jest nówka w Media Markt" owszem, ale golas bez akcesoriów, bez gier i bez wifi. A bebechy takie same :bag: Kontakt przez PW do mnie lub przez OLX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi