Sajmonowski Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, Sprzedam XBOX 360 ELITE JASPER (bezawaryjna) +750GB + RGH + LT 3.0 Kupiłem w listopadzie i właściwie przeszedłem na nim tylko GTA V i Hitmana. Xbox posiada gwarancję do listopada. Nosi nieznaczne ślady użytkowania ponieważ konsola nie jest nowa a jej mankamentem jest problem z tacką która po prostu się nie otwiera od dnia zakupu. Dla mnie nie był to problem ponieważ wszystkie gierki wrzucam bezpośrednio na dysk. W zestawie: konsola kol. biały, pad bezprzewodowy + dwa akumulatorki eneloop(kupiłem nówki), zasilacz, kabelek hdmi pendrive z oprogramowaniem i instrukcjami. Dodatkowo zainstalowane jest kilka gier takich jak np. GTA V, Assasin Creed Rogue, FarCry 4, Hitman Absolution i inne Cena jaka mnie interesuje to 650 zł P.S. nie posiadam pudełka bo również kupiłem w opakowaniu zastępczym tj. karton Pozdrawiam Wszelkie pytania na PW albo tel 721 922 983 Edytowane 28 Stycznia 2015 przez Sajmonowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 600 pln + ew. wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nie ma chętnych to xbox zostaje. Można usunąć bmw_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 No dobra oddam go za 550+ wysyłka. Stoi i się kurzy a naprawdę można się nim jeszcze trochę pocieszyć bmw_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Znów naszła mnie chętka na PS4 lub Xbox One żeby pograć online. Więc chciałbym za X360 pińcet złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Trzeba poczekać jeszcze ze 3 misiące, to zejdziesz do 400zł, wtedy siię kupi Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Trzeba poczekać jeszcze ze 3 misiące, to zejdziesz do 400zł, wtedy siię kupi Już nieaktualne i nie będzie schodzenia z ceny :wink: Kupiłem wczoraj nowego x-one a stary zostanie do piracenia :4:Można usunąć temat bmw_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi