ADI-MG Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Jakas lampeczka od podswietlania kilometrow postanowila skapitulowac:d wiec moje pytanie dotyczy tego czy ktos juz mial z tym do czynienia i wymieniał tą małą... lub tez czy ktos wie gdzie cos takiego mozna zrobic??? pozdro dla wszystkich <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Z tym byłoby tylko kilka munut roboty: 1.odciągnąć na regulacji kolumny kierownice na maxa do siebie. 2.odkręcic licznik od kokpitu(2 wkrety w górnej cześci licznika) 3.podciągnąć licznik do siebie tak by wysunął się z kokpitu na tyle by można było wsunąć za niego rękę i odłączyć koski elektryczne. 4.po odłączeniu kostek licznik oprzyj licznik o kierownice(przytrzymyj go lewą ręką a prawą ręką obracaj kierownice w lewo)(po obrocie 90 st powinien juz byc całkowicie wolny w twoich rękach) 5.Licznik obróć i na tylniej ścianie będą widoczne gniazda żarówczek Ta o którą tobie chodzi wykręcisz z gniazdem i wymienisz żarókę(nie pamietam dokładnie czy do podświetlenia kilometrów żaróka 1,2W czy 3W) Przy składaniu kolejność odwrotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 A czy wszystko wyglada tak samo gdy sie nie ma regulacji kierownicy??? Z gory dzieki napewno sprobuje zrobić. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Regulacje kiery powinieneś mieć w dolnej części plastikowej obudowy kolumny kierowniczej(dokładnie to sprawdż bo ja osobiście nie spotkałem się z e36 bez regulacji). Jeśli mimo wszystko jej nie posiadasz to sprubuj zrobić to tak jak wyżej opisałem bo to jedyny sensowny sposób na licznik w bawarce i wątpię by wyciągniecie go wiązało sie z rozbrajaniem całego kokpitu pod szybą jeśli autko nie jest wyposażone w regulację kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADI-MG Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Dzieki ci wielkie zaraz sie za to zabiore. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi