mareckiwrc Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Jak w tytule. Silnik 1,6 benzyna 75KW. Tylko sprawny;) Proszę o kontakt. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez mareckiwrc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 mam z m43 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Mareckiwrc powinien czytać tematy to by wiedział,że masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiwrc Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Mój nr 697405025, czy ktoś z Wrocka ma przepływomierz;) Edytowane 26 Stycznia 2015 przez mareckiwrc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy_9 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Hej, jestem z Wrocka i mam sprawną przepływkę z m43 1.8 8v Jeśli jesteś zainteresowny-pisz na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiwrc Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Mam już przepływkę, ale muszę sprawdzić czy działa. Może w sobotę się uda. Na pewno dam znać. Na razie wszystkim dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiwrc Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Nie wyszła. Znalazłem jeden nieszczelny przewód, zacisk puścił. Jutro postaram się założyć nowy. Jeżeli nic się nie zmieni, to prawdopodobnie przepływka. Ta, którą mam nie pasuje:( Falują obroty do póki silnik się nie zagrzeje. Na naszym forum wyczytałem, że przepływomierz. Odpiąłem rurkę, kiedy samochód był zimny i silnik zaczął równo pracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiwrc Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Okazało się, że rura od przepływomierza ma nieszczelność. Wymiana wyeliminowała problem. Dziękuję wszystkim za pomoc. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi