lumma1 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 będę obniżał auto i myślę o rozpórce mogę mięć coś takiego jak wam się widzi i czy we 38 ma sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Rozpórka regulowana jest okej Też chcę założyć do siebie,aby auto było sztywniejsze.Przy mocnym skręceniu może zmienić kąt kół tak mi się wydaje... Ps.byle byś niemiał pod maską takich czerwonych wtrysków od lpg i takich długich węży do kolektora lolol Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 jak chcesz zmienić kąt >>??????????? rozpórka nie jest do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Umie jest wszystko pochowane :confused: Dyziu ty masz obniżone lepiej mieć czy nie i jak ci się ta widzi Edytowane 26 Stycznia 2015 przez lumma1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Myślałem,że skręcając rozpórkę mocno kąt może się zmienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Żeby sztywna była furka w furce musi być rozpórka.:mrgreen::mrgreen: Montuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 taka rozpórka ze śrubą rzymską jest g....wno warta ... jeśli już to tylko taka bez regulacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 ja niemam rozpórki bo niemam gleby mega ani twardego zawiasu jak beton.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 taka rozpórka ze śrubą rzymską jest g....wno warta ... jeśli już to tylko taka bez regulacji.. Przemo dobrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ja do swojej E46 będę braf Staffa. Nie wiem czy robią do E38 ale to cały kawał żelastwa i fajnie wygląda :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 dzięki rura odpada jak nie dostanę Staffa to zlecę zrobienie na wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Do mojej e46 kupiłem Staffa, jakość wykonania bardzo dobra, póki co czeka na montaż więc nie wiem jak wpływa na prowadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Czyli wychodzi na to,że najlepsza będzie bez regulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Czyli wychodzi na to,że najlepsza będzie bez regulacji Niby lepsza jest bez regualcji ale ja jeździłem 2 lata z rozpórką z regualcją i nic się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Wczytałem w necie,że regulowaną na przód zakłada się na podniesionym przodzie i śrubę rozkręca do oporu z wyczuciem. A bez regulacji nigdy tak nie naprężymy jak z regulacją więc można montować jak auto na glebie. Więc puki co jestem za taką z regulacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Też ostatnio rozgładalem sie za rozporkami i czytalem na ten temat i wiekszosc poleca sztywna bez regulacji i w przyzwoitych cenach sa rozporki firmy staff. Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) przerabiam ten temat (do -staffa- dzwoniłem i meilowałem i nie zrobią dopóki ktoś tam nie pojedzie i auta nie zostawi bo mierzyli i nie podejdzie maska za nisko a jak auto będzie to obmyślą )jedyne rozwiązanie to mocno wysunięta w przód jak bumerang ale fajnych wzorów na razie nie oblukałem te co widziałem i mi oferowali to rurka wygięta i wyglądały jak Wielkie G.... jak znajdę coś fajnego odświeżę temat Edytowane 2 Marca 2015 przez lumma1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 ale fajnych wzorów na razie nie oblukałem To ma działać, a nie wyglądać. Coś mi się zdaje że w pancernej e38 to niema sensu, zwłaszcza z R6 na pokładzie. Seryjna blacha spokojnie wytrzyma obniżenie. Co innego w jakimś drifto-wozie na poliuretanie albo np. słabe miejsca jak tylne kielichy e36, tam rozpórki robią robotę. Jak dla mnie szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 musi i wyglądać a rozstrzygnie się za jakiś miesiąc ja pójdzie w dół :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi