dduban Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Witam Ktos sie moze o tym wypowiedziec? http://otomoto.pl/C35781096.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 niby ładnie pięknie .. ale: brak znaczka brak zdjęć fotela kierownika a niby takie ładne itd ten przebieg to Vanosy umarły i rozrząd pęknie na dniach.. bo 300tyś wytrzymuje tylko... mój pękł przy 302tyś więc tak jak mówią... ringilolol kij wie co za gaz a tak to dobry nawet wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 A to? http://allegro.pl/show_item.php?item=5019580370#thumb/8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 no ta to lalka... oby tak było w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Widzę że jak na E38 to masz dość spory budżet skoro na takie sztuki patrzysz i nie mam w tym żadnego interesu, ale na twoim miejscu zainteresowałbym się tym autem : BMW 750i LIFT SKÓRA DSP S-EDC XENON TV SZWAJCARIA (5002136622) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jest kilka warunkow. Ma byc juz gaz. Zarejestrowany w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ta pierwsza z Trzebnicy nie była dobrze traktowana parę razy przez wichurę gdzie pracuję leciała i to do słownie a droga odcinek 8km to bardzie pod offroad się nadaje. i 21 tysi i znaczka w komplecie nie ma:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 moim zdaniem Camber właśnie e38 to taki rodzaj auta gdzie polifta dostaniesz już za 14-15tyś.. ale dopieszczonego polifta kupisz za 25 28tyś ... i się nie dziwie.. bo też tanio swojej bym nie oddał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) i ta brazowa skóra Tylko tej elektroniki ma napchane i do tego te całe EDC ktorego sie boje. Dzwoniłem do gościa od tej droższej. Vanosy słychać, rozrząd do roboty, i jakiś wyciek oleju. za tą kase powinno byc to wszystko zrobione wg. mnie. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez dduban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ta z Nysy to stoi od kiedy ja szukałem tzn pół roku więc coś nie gra z nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 bo to 5.0, nie dla kazdego. +akcyza itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dduban skąd jesteś??? może się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 powiedzmy ze głogów Dawaj foty i cene na ddubaniewicz@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Obie ładne ale ja nie jestem normalny więc wziąłbym 5.4:mrgreen: Do tego ładna fela i navi 16:9 bo to wnętrze odświeża wydech i ogień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Panie jaka akcyza - napisali że opłacony :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi