Chacko e30 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Witam zamienie zestaw zegarów do bmw e30. wskaźniki pokazują ładowanie,ciśnienie oleju i temperature oleju, montowane zamiast środkowego nawiewu. Loga M/// , podświetlenie ładnie pasuje z ori. zamienie na inne części do e30 np. -tylna półka -zestaw tapicerki do bagażnika -lampy przód itp kontakt 505 34 44 22 (z uwagi na wykonywaną prace kontakt przez sms) ewentualnie priv JUTRO ZDEMONTUJE TO DODAM FOTO JAK WYGLĄDAJĄ W ŚWIETLE DZIENNYM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 [ATTACH=CONFIG]33562[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 a jeśli byś chciał sprzedać to jaka cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Temat do usunięcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rookie Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 aj szkoda myslałem, że bylismy umówieni na niedziele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 aj szkoda myslałem, że bylismy umówieni na niedziele... narazie nie sprzedam bo paczka z nawiewem mi nie doszła i musze auto do elektryka odstawić bo po odpięciu zegarów znikło ładowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 brawo stary, Dodatkowe zegary e30 RaRyTaS zamiana Wrocław Krzyki ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 brawo stary, ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Piszesz ze nie sprzedajesz a link wisi.. Chyba ze nie Twoje Wysłane z mojego myPhone Cube za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dzisiaj odebrałem paczke z nawiewem i byłem u elektryka zdemontować zegary :-) gotowe do odbioru :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 [ATTACH=CONFIG]33747[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]33749[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Cena na forum 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi