Markus9292 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Siema Znalazłem zderzak mapkiet ale trochę uszkodzony, Zderzak tył MPAKIET BMW e46 coupe z PDC!!!!!!!!!!! (5012415471) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Da się to naprawić tak jak to pisze sprzedający czy lepiej poszukać innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Bawię się takim czymś na co dzień i myślę że nie warto pęknięcie zaspawane to nic jak ktoś dobrze spawa to nie puści ale te deformacje nie zawsze fajne wyjdą i zderzak pieje moim zdaniem ze spasowaniem będzie kłopot ja bym odpuścił - spaw jest położony bez uprzedniego nagrzania aby wrócił do stanu pierwotnego i zderzak jest naprężony - Odpuść trafi się coś jeszcze zima się nie skończyła Edytowane 22 Stycznia 2015 przez lumma1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Bawię się takim czymś na codzień i myślę że nie warto pęknięcie zaspawane to nic jak ktoś dobrze spawa to nie puści ale te deformacje nie zawsze fajne wyjdą i zderzak pieje moim zdaniem ze spasowaniem będzie kłopot ja bym odpuścił - spaw jest położony bez uprzedniego nagrzania aby wrócił do stanu pierwotnego i zderzak jest naprężony - to jest smietnik z niego nic nie bedzie nawet po nagrzaniu trzeba by betoniarke szpachlu na niego , ale cena jest dobra bo ciezko dostać oryginalna dokladke na dwie rury i masz 3 czujniki i zaslepke zderzaka wiec mysle ze dla tych rzeczy warto go łyknac i poszukac golasa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi