Steven92 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Kupię matę wygłuszającą do e46 sedan do przednich drzwi pasażera i jeśli ktoś ma od kierowcy, to też chętnie przygarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 jak bedziesz przejazdem to zajedź do mnie to sobie wymontujesz z drzwi bo mam kilka furtek z sedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 O, to git! Myślę, że w przyszłym tygodniu będę w Twoich okolicach, to bym zajechał na szaber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 dobra :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Słodki będziesz miał jeszcze coś takiego? Chodzi mi o tą mniejszą część nadkola na schemacie nr. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 nadkole krótkie to lepiej kup podróbe za 30zł bo oryginał drogi a czesto się łamie :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi