pawelo Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 4 boczki czarne czarną kanape mechanizmy opuszczania przednich szyb+korbki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Hej Pawelo, Dorwales to już czy jeszcze szukasz? Mam komplet czarnych boczkow na korbki i chyba mechanizmy też (ale 100% pewności nie mam - do sparwadzenia) Boczki mam we Wro a mechanizmy w DBL. Daj znac tel lub na PW czy chcesz. Oddam za browca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 boczki juz kupiłem,mechanizmy bede miał od kaczmara(tylko musze pamietac,zeby zrobic mu przelew za przesyłke lolol ) jedynie korbki mati gdzies przesiał ,brakuje mi tylko kanapy w ori czarnej skórze i można wyjeżdżać jak by ktos potrzebował to bede miał elektryczne szyby przod jak wróce do ori korbek :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 brakuje mi tylko ori czarnej skórzanej kanapy,ktoś coś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi