robert Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 witam jestem nowym włascicielem e36 316 mam problem z falowaniem obrotów na zimnym silniku strasznie skaczą na niskich obrotach ,po złapaniu temperatury wszystko sie uspokaja i gra jak w książce pisze na bezynie jak i na gazie czy ktoś może pomóc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Proponuję zacząć od wyczyszczenia krokowca, bo moze miec takie objawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 ok bede próbował ale myśle ze to nie jest to bo by tez falował na ciepłym silniku, dzieki zaraz sie tym zajmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 A patrzyles za lewym powietrzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 weże wyglądają na całe krokowiec jest dobry mysle ze to przepływomierz bo po odłączeniu zaczął chodzić normalnie na zimnym teraz mam pytanko do tego jak go wyczyścić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 znam przyczyne w przepływomierzu peknięta ta ruchoma kwadrarowa membrama (poprostu odłamała sie ) dzieki za wszystko pozdrawiam !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Czyli przeplywka do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 no niestety ale ze tak moze pęknąć ??? całe szczescie znalazłem na allegro za w miare rozsądną cene oby działała:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 i dziękujmy Bogu za allegro !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi