Markus9292 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Siema Chcę wymienić moje kierunki ori na dymione, znalazłem na allegro takie coś: Kierunkowskazy DYMIONE BMW 3 E46 COUPE CABRIO DEPO (4979541062) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i Kierunkowskazy Dymione 2szt BMW 3 E46 Łódź (4944920166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Będą one ładnie wyglądały w mojej srebrnej coupe? Opłaca się je kupować w ogóle czy lepiej coś lepszego poszukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 O ile dobrze pamietam to kilka osob kupowalo dymione z Depo, ale czy narzekali to nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Siema. Ja mam dymione z DEPO u siebie i nie narzekam bo wyglądają fajnie. Jedyne przed czym mogę przestrzec to to że na starcie przy wkładaniu kierunku złamałem tego "krokodyla" i kierunek czasem trzeba lekko docisnąć ale na wiosnę to poprawię P.S. Ja kupiłem dokładnie takie bo clear jakikolwiek mi nie podchodzi KIERUNKOWSKAZY PRZEDNIE BMW E46 COUPE 99-01 SMOKE (4961203858) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Pozdro bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zamówiłem jak przyjdą i zamontuję to pokaże fotki. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi