Filip0 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam, tak jak w tytule, szukam E60 do 35 tyś. zł, najlepiej w kombi i w jak najwyższej opcji wyposażenia, ale sedan w fajnym stanie też jest do akceptacji. W kwestii silnika najważniejszym parametrem jest moc 200+ Jeżeli ktoś chce sprzedać sensowne auto to proszę o info. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_ Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 W tej cenie kupisz na pewno e60, ale trupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip0 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Szukam czegoś ładnego z początku produkcji, bez ciśnienia. Jak szukałem A6 to w PL same zajazdy po 35, a koniec końców znalazłem idealne w DE z przebiegiem 75 tyś., ale za prawie 50 i faktycznie nic nie trzeba przy nim robić poza serwisem. Liczę na to, że na forum ktoś będzie sprzedawał coś pewnego z tym, że zdaję sobie sprawę, że trzeba dłuuugo szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jak szukałem A6 to w PL same zajazdy po 35, a koniec końców znalazłem idealne w DE z przebiegiem 75 tyś., ale za prawie 50 To sobie wszystko wyjaśniłeś Za 40k, mogę Ci oddać ojca E61 z 2006r. bmw_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip0 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Proszę o fotki i więcej info na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Proszę o fotki i więcej info na PW Poszło na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Filip0 dzisiaj jak wracałem z pracy, to w miejscowości obok ktoś wystawił sprowadzoną e60 więc cyknąłem kilka fotek samochodu i kartki z numerem. Zdjęcia: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 79ee4df7fcaa0.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 9e4b5a4e4ccdc.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 48361ebedaddb.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 9aea6f15f4ecc.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - b4ad8f6a04d49.jpg Wybaczcie ale średnio ogarniam dodawanie zdjęć spoza panelu forum :bag: Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Steven92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 BMW E61 525d zadbany diesel z Niemiec - okazja Namysłów ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip0 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Mój kumpel oglądał wczoraj tą PIĘKNA BMW 530D E61 E60 M-PAKIET SHADOW FULL OPCJA (4979690833) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i mówi, że tragiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Mój kumpel oglądał wczoraj tą PIĘKNA BMW 530D E61 E60 M-PAKIET SHADOW FULL OPCJA (4979690833) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i mówi, że tragiczna. 200tys na liczniku i kierownica obszywana ;-) musiala miec 500tys i dostala w polsce pakiet odswierzajacy , w mpaku za granica taka grubo kosztuje i w okazyjnej cenie bedzie zajechana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Mój kumpel oglądał wczoraj tą PIĘKNA BMW 530D E61 E60 M-PAKIET SHADOW FULL OPCJA (4979690833) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i mówi, że tragiczna. Że też komuś się chciało ruszać do tego... Już same tylne światła mówią że to pewniak z właściwych rąk któremu warto poświęcić swój czas.:4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 no i shadow tez w połowie jakos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip0 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Mój kolega wczoraj tą kupił, bardzo ładna i nie dojechana, ale srebrnaaa... :bag: BMW E60 MEGA WYGLAD ZAREJESTROWANE BEZWYPADEK (5001639141) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Wszystko cacy, aż tu LPG, jeszcze w E60 :bag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip0 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Z tym, że to LPG to najwyższa możliwa półka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Wszystko cacy, aż tu LPG, jeszcze w E60 :bag: A co w tym złego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Wszystko cacy, aż tu LPG, jeszcze w E60 :bag: hym...poznalem goscia .ktory jest posiadaczem sec-a 5cio-litrowego w idealnym stanie i ma podtlenek,jak i rowniez inny znow lata porshe cayenn-em i rowniez ma najwyzsza polke lpg..nie mowie juz o pudzianie ktory ma w cholere kasy i jedynego Hammera na swiecie w gazie...wiec moglbym sie nad twoim komentarzem zastanowic nieco jaki jest konkretnie przekaz i intencja .lecz wniosek nasowa mi sie jeden-ze chyba nie miales nigdy do czynienia z dobra instalacja nie wspomne ze przy dzisiejszej technologii mozna latac za pol darmo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 nie wspomne ze przy dzisiejszej technologii mozna latac za pol darmo.... Albo inaczej za tę samą cenę dwa razy tyle :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Albo inaczej za tę samą cenę dwa razy tyle :lol: o...nawet bardziej mi sie podoba ta wersja...:dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jeśli ktoś robi dziennie 10km to jak najbardziej się z Cemberem zgadzam, ale jeśli przykładowo robi się 100km dziennie, to ciekaw jestem jak długo byś latał na benzynie Cemberze. No chyba że masz hajsu jak lodu i nie masz co z nim robić to spoko, wolna wola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip0 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Lepiej dieselkiem w tdi jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 A ja robię rocznie około 12 tysi a gaz mam, bo po co przepłacać i rezygnować z frajdy jaką jest jazda z większymi prędkościami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi