pezet71 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Siemanko wszystkim, czy jest może tutaj ktoś, kto wie co to za radio i ile jest warte? Byłbym wdzięczny gdyby ktoś coś wiedział i się podzielił, pozdrówki ! bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Kolejnym razem daj więcej "!" i "?" to odpowiedź na pewno będzie szybciej. To taka ogólnie znana zależność że im więcej wykrzykników i pytajników tym szybciej się dostaje odpowiedź Zgooglowałem "BMW Business CD RDS" czyli to co było z przodu, znalazłem że jest to radio m.in do E36, wyszukałem na Allegro - ktoś takie samo sprzedaje za 200 zł http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=bmw+business+cd+e36&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=seng-v6-sm-isqm-2-default-0113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 dość drogie radio... do e36 i e34 wychodziło.... fani oryginalnego wyglądu deski kupią to szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ale te ceny na allegro to jakieś z kosmosu. Realnie to radio w idealnym stanie warte max 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Oryginalne radyjko z e36. Poprzednią miałem w wersji undvidual i miała w standardzie to radyjko już. Jak na tamte lata, to na prawdę dawało radę Jedyny minus, to laser od CD, który był dosyć mocno czuły na wstrząsy podczas jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Niee W tamtych czasach śmigało się z walkmanem, a empeczy było skrywane jako patent w sejfie w NASA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi