lumma1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 może znacie jakiś zakład albo ktoś z was zajmuje się ściąganiem chemicznym lakieru z felg i ile mniej wiećej to kosztuje po niżej felga 19 z której chcę ściągnąć farbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 przecierasz grubszym papierem zeby zrobic rysy do podkladu kupujesz w chemicznym srodek na stare powłoki nakladasz i zmywasz wszystko myjką pod cisnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 tylko jaki bo podkład się nie poddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo M3 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ja się tym zajmuje 50 zł sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Pablo m3 a dasz rade ściągnąć tylko z niektórych powierzchni felgi aby na niektórych został lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jak lubi zabawę w smarowanie pendzelkiem szkolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo M3 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nie da sie zdejmowac z wybranych elementow cala felga wchodzi do kwasu i tylko tak moge to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 spróbuj zmywaczem do lakieru kosztuje butelka nie cale 10 zł zakleisz to co chcesz zostawić resztę pędzelkiem i już ja tak ściągałem lakier w felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 jestem w stanie sciagnacv z całych felg taniej jak cos zapraszam pr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi