mareq Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 witam, zdecydowanie kupię BMW e46 najlepiej coupe ale nie pogardzę sedanem czy kombi, najważniejsze by silnik był benzynowy najlepiej z LPG min. 2.0 ważne by auto było szanowane mile widziany m-pak i xenon... gdyby ktoś miał słyszał o pewnym aucie które nie rozkraczy mi się po 500km prosiłbym o jakiś kontakt. niektórzy koledzy siedzą na innych forach jakby wpadło im cos do oka niech walą jak w dym kwota jaką chcę przeznaczyć na bmw to ok. 18 tyś. jeżeli za maxa to koniecznie z lpg. pozdrawiam mareq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 ludzie nawet nie wiecie jak ciężko coś sensownego kupić nikt nie ma nic do polecenia ??? :drunk::drunk::drunk::drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 polecił bym Ci moją, no ale to traktorlolol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dizli jak mrówkow ... BASTARS jakby Twoja byla na Pb lykal bym jak pelikan :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 No moj tez traktor,a pamietam,ze tez ja chciales Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Pawelo chcialem bo mi system zniszczyl projekt poloneza wtedy dizel wchodzil w gre bo bylo zrodelko... na obecna chwile tylko benzynka i Lpidzi :drunk: Ps. Cena wzrosla do 20.000... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadzik1469621543 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 mam 316i sedan z 2000r, bogata wersja:lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 dobra PANY nadal szukam. modele to : e36-najlepiej coupe, e46-coupe,sedan i najlepiej kombi, e39-wyłącznie sedan...bmw_3 silnik min 2.5l. w gre wchodzi only benzyna + ew. pb+lpg cena to max 21.000 Kolumbijskich Pesos im wyższa cena tym lpg. obowiązkowe pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 To będą dłuższe poszukiwania, też przeglądam od jakiegos czasu ogłoszenia polskie i mobile.de za jakąś e39,e46 w większej benzynie to jest masakra. Ja na szczęście tylko orientacyjnie przeglądam, ale Tobie życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 To będą dłuższe poszukiwania, też przeglądam od jakiegos czasu ogłoszenia polskie i mobile.de za jakąś e39,e46 w większej benzynie to jest masakra. Ja na szczęście tylko orientacyjnie przeglądam, ale Tobie życzę powodzenia Mozg mnie boli od tych mega opisow i za***iaszczych fotek a oczy mi siadaja od monitora... dizlow jak mrowkow i to w takim wypasie ze bral bym w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Mozg mnie boli od tych mega opisow i za***iaszczych fotek a oczy mi siadaja od monitora...dizlow jak mrowkow i to w takim wypasie ze bral bym w ciemno Dokładnie tak. A jak benzyna to w automacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 no dobra cena na zakup bmw rośnie 25 tysi... ktokolwiek widział ktokolwiek słyszał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nie do zamknięcia tylko proszę się tu chwalić szybko, co tam się trafiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Nie do zamknięcia tylko proszę się tu chwalić szybko, co tam się trafiło a takie "coś" z takim "czymś" bez takiego "czegoś " he he he jak znajdę chwilkę by zająć się furką i chociażby porobić jakieś foty to się pochwalę... na obecną chwilę czasu ni ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 a takie "coś" z takim "czymś" bez takiego "czegoś " he he he jak znajdę chwilkę by zająć się furką i chociażby porobić jakieś foty to się pochwalę... na obecną chwilę czasu ni ma ... To czekam z niecierpliwością i gratuluję, że w końcu trafiło się to coś co chciałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 chociażby porobić jakieś foty to się pochwalę...na obecną chwilę czasu ni ma ... nie piszemy tak, bo osty polecą lolol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi