Beton Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja będę czekać w Oławie Zatem Panie Forescie 14 pod Kauflandem, Kojak tak jak mowilismy w pracy, 13:50 odbiote Ciebie i ekipe z Brzegu pod TESCO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wszystkim pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Panowie wybaczcie ale ja niestety i z wielkimi nerwami odpadam tym razem, bo nasr**i mi egzaminów na uczelni na jutro i się czasowo nie wyrobię Koko byłeś widziany ostatnio na Trzech Kotwic w przychodni, więc alibi potwierdzone! :lol::lol: Kuruj się, bo sezon idzie i trzeba furę szykować! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Koko byłeś widziany ostatnio na Trzech Kotwic w przychodni hehe a ty gdzie się przyczaiłeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Siedziałem w drugiej części przychodni z dziewuchą przy pobieraniu krwi i widziałem, że wszedłeś i zaraz chciałeś uciekać, aż pielęgniarka z okienka Cię wołała :4: Później już Cię nie widziałem ani furacza na parkingu, więc nie było jak pogadać nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ja taki zakręcony przez tą gorączkę bylem ze chcialem isc do domu ,po wizycie u lekarza nawet L4 nie wzielem ,tragedia sie czułem HEHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 To widze ladnie Cie poskladalo Kuruj się i do zobaczyska na mieście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Beton chyba pojedziesz sam Ja również odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Oj , no niestety na to wygląda, ech i cóż mi teraz przyszło poczynić ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ktoś tam pojedzie dzisiaj ? :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Śniegiem sypnelo i każdy zdezerterowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ja tam twardo będę ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Oj , no niestety na to wygląda, ech i cóż mi teraz przyszło poczynić ;p Ja będę o 14.20 na kauflandzie przy armii krajowej. Także możesz lecieć ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Śniegiem sypnelo i każdy zdezerterowal Śnieg jest ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ktoś by mi wziął od Mateusz_'a czytnik MK2 na spot z Oławy? Póki co nie mogę się do niego dodzwonić, ale jakby ktoś miał możliwość to będę wdzięczny Mój numer w podpisie kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Śnieg jest ? :lol: Okolice Nysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Śnieg jest ? :lol: Oj Panie skrobaczka i ASC miało dzisiaj co robić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Oj Panie skrobaczka i ASC miało dzisiaj co robić dobrze że garaż mam bmw_1bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jak się dorobię takiej 525d, to też sobie kupię garaż! 8):cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Następny Najt obowiązkowo większą ekipa, a nie tylko ja i Kojak ,a jak się okazało na miejscu koko tez się zjawił ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jak się dorobię takiej 525d, to też sobie kupię garaż! 8):cool:bier moją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 bier moją nie wyzdrowiałeś jeszcze czy już coś masz na oku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 nie wyzdrowiałeś jeszcze czy już coś masz na oku ? Zdrów jak ryba :lol: ale jak by ktos bardzo chcial moją to bym pogoniłbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zdrów jak ryba :lol: ale jak by ktos bardzo chcial moją to bym pogoniłbmw_1 Koko ma przecieki z Moskwy, że ropa ma skoczyć pod 7 zł za litr, więc robi wyprzedaż :4::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Chyba w ta niedziele bedzie najt, chociaz widze cos sa jakies opoznienia Zatem kto by lecial z Olawy i okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi