diadlo Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam wszystkich i proszę o radę mianowicie mam problem z moim BMW czyli w czasie jazdy wszystkie zegary się wyłańczają czyli prędkość obroty paliwo i temperatura spadają do pozycji "0" po kilku sekundach wracają do właściwej pozycji, objaw ten można porównać do sytuacji która ma miejsce po przekręceniu kluczyka, dzieje się tak po kilka razy na dzień, wstawiłem inne zegary i dalej to samo wiec jeśli ktoś się spotkał z taką usterką proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 hmm... moze gdzieś ci robi sie zwarcie w instalacji? Albo jakieś poluzowane kabelki w gniazdach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Sprawdź kable i wtyczkę przy czujniku prędkości w moście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diadlo Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 dziekuje za szybką reakcję na mój problem dzisiaj sprawdzę i zobaczymy co się bedzie działo pozdraiwam wszystkich użytkowników forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_JST Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 styki owszem - do sprawdzenia... posprawdzałbym też masy przy silniku też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi