olog22 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ori Tym bardziej żałuję że nie dojechałem. A to ktoś na gościnnych występach czy świeżo kupiona i nie przerejestrowana??? Czekam na dalsze foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///Kubek Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Świeżo kupiona, 2 tyg temu, ale kolega z wizytą z Ząbkowic Śląskich ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 wracając na A8 ktoś e39 srebrną na bandzie wisiał z przodem rozwalonym lub go brakiem .... Iceman dzięki za pogaduche koszulki pozabierali jak szaleni do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Iceman dzięki za pogaduche Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Aż żałuję, że nie dałem rady dotrzeć...nieobecności wyczerpane, za miesiąc się stawiam! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Rownież dziękuje wszystkim za spotkanie,i za bajerkę z większością Pozdrówki i szerokości bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 taka koszulka to +10KM ja mam dwię to mój rosomak jak szalony największą pule to chyba Kamcio szarpnął zanim rozda to jego e91 będzie latało a nie jeździło P.S. a to eczydziewieńć to jakieś od nas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Milo bylo wszystkich znow spotkac, wielkie podziekowania dla Macieja za ogar koszulek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 niewiem czy od nas .. oby nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dzięki za miłego spota bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dziękówa za fajnego spota, choć pogoda wietrzna była- fajnie było. Do zobaczyska na drodze lub następnym najcie. bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareckiwrc Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dzięki za mojego pierwszego najtahappy_bmw Nawet fura załapała się na fotkęuklon_bmw Do następnego i oby w cieplejszym klimaciebmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skayler Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dzięki wszystkim za najta, pozdrawiam z bordowej e46 pare fotek od mojej panny: https://picasaweb.google.com/112840819374842375392/25Stycznia2015SpotBielany Pozdrawiam i do za miesiąc happy_bmw 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dzięki wszystkim za najta, pozdrawiam z bordowej e46 pare fotek od mojej panny: https://picasaweb.google.com/112840819374842375392/25Stycznia2015SpotBielanyPozdrawiam i do za miesiąc happy_bmw Wow, nawet moja się złapała Ale na wiosnę juz nie będzie tych ohydne stalowek i będą piękne, grafitowy słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 I parę fotek mojego autorstwa https://www.dropbox.com/sh/s9n72eqic5slphw/AABo-J6u9LZUiMg-CezzwM0ea?dl=0 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 I parę fotek mojego autorstwa https://www.dropbox.com/sh/s9n72eqic5slphw/AABo-J6u9LZUiMg-CezzwM0ea?dl=0 I tutaj tez trafiłem wstyd z tymi felgami ;p Ale widzę na koniec się działo ;D myślałem w pierwszej chwili, że Dyziu pali lacza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Alusy na zimę musisz zanabyć to się wstydzić nie będziesz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Na krawężnik dobra stal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Na krawężnik dobra stal Ja jeżdżę na alu 17 tej zimy i profilu 50 i jakoś daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryffm Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 I parę fotek mojego autorstwa https://www.dropbox.com/sh/s9n72eqic5slphw/AABo-J6u9LZUiMg-CezzwM0ea?dl=0 Dobre zdjęcia! Dzięki za wrzucenie materiału! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleckw Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 hehe też się załapałem moją srebrną 39. pozdrawiam i dzięki za spotkanko chociaż troszkę się wykruszyło. do następnego i dzięki za zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudy007 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam, Jako nowy pytam kiedy kolejne spotkanie we Wro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam,Jako nowy pytam kiedy kolejne spotkanie we Wro? Ostatnia niedziela miesiąca. Kilka dni przed zlotem pojawia się temat z podaną godziną i miejscem spotkania. Ale zazwyczaj jest to godzina 15.00, a miejsce to C. H. Magnolia albo jak ostatnio to parking przy Burger Kingu na Bielanach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Michał, dzięki, a dobrą fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Można by już jakąś listę zrobić i info na temat spotu w lutym bo to w najbliższą niedzielę juz wypada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi