CzAkSs Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dużo ludzi ale pogoda do dupy dzieki za spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Niestety odpadam, zderzak rozwalony Coś od***** z tym zderzakiem? Dzięki za spotkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Miło było pogadać, chociaż jak już ktoś napomknął pogoda dała do zrozumienia że to jeszcze nie wiosna bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ja po najcie mam pamiątkę, mandat 50zl ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ja po najcie mam pamiątkę, mandat 50zl ;D Ja tyle za lanie dostałem...:mrgreen: Dzięki za spotkanie żeby na następnym cieplej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dzięki za spotkanko, obyło się bez mandatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ja tyle za lanie dostałem...:mrgreen: Dzięki za spotkanie żeby na następnym cieplej było Ja dostałem za brak gaśnicy, na szczęście obyło sie bez zabrania dowodu, za białe żarówki w białych kierunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dzięki za spotkanko ,szybko się zmyłem ,bo nie chciałem marznąć :lol: zeby znow nie zachorowac bmw_1teraz czekam na fotke ,ktos robil jak wjeżdżalem na parking happy_bmwDyzio dzieki za koszuliny uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beton Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Parę ode mnie Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Beton 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Również dzięki za spotkanko. Jak zawsze bardzo miło spędzony czas. Na dniach wrzucę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ja dostałem za brak gaśnicy, na szczęście obyło sie bez zabrania dowodu, za białe żarówki w białych kierunkach Czyli chcieli Ci dać mandat. Najważniejsze, że dowodu nie zabrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Beton, foty zamazane jak byś się telepał z zimna :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Czyli chcieli Ci dać mandat. Najważniejsze, że dowodu nie zabrali Koniec miesiąca to i premia za mandaty musi sie zgadzac Bo lapali wszystkich po kolei jak jechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryffm Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Pierwszy najt za mną - cieszę się, że mogłem poznać ekipę! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Beton, foty zamazane jak byś się telepał z zimna :lol::lol: Ja się nie dziwię ręce mi tak skostniały, że rozporka nie mogłem zapiąć.:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 że rozporka nie mogłem zapiąć. bo dresy tylko na taką pogode :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Beton, foty zamazane jak byś się telepał z zimna :lol::lol: Twoja sie załapała, więc o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dzięki za spotkanie wariaty;) Pierwszy najt odfajkowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arena11 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dzięki za spotkanie, tak jak piszecie za ciepło to nie było... Pare fotek: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 happy_bmw ja tylko na chwilę ale za to moja 5-miesięczna Martynka zaliczyła pierwszego najta Dzięki i do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Dzieki sa spota do był mój drugi spot fajnie tylko pieruńsko zimno ,nawet moja bunia sie na fajne fotki załapała Edytowane 25 Stycznia 2015 przez NIEDZWIEDZ78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Szkoda że mnie nie było bo widzę sporo ciekawych autek. A to czarne e60 to była ori M5 czy tylko stylizowana na M??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 bo dresy tylko na taką pogode :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Dobry dresik nie jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młooody Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Dzięki za miłe spotkanie, może ciepło nie było ale mimo to frekwencja dopisała happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 A to czarne e60 to była ori M5 czy tylko stylizowana na M??? Ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi