Chudziutki Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja na poczatku musze obczaic jak dojechac na spota. Innym razem przyjade do Cb bo trzeba bedzie ugadac cene korekty lakieru Zapraszam, mogli byśmy w takim razie razem pojechać na spot, do mnie bardzo łatwo trafić. Zjeżdżasz zjazdem na oporów (jest napisane na tablicy) i skręcasz w drugą uliczkę w lewo i już jesteś ale jak chcesz happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jak widzę zajmujesz się car detailingiem. Mam M5 do podziałania z lakierem i w środku. Delikatna polerka plus sensowne ogarnięcie wnętrza. Pogadalibyśmy na spocie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jak widzę zajmujesz się car detailingiem. Mam M5 do podziałania z lakierem i w środku. Delikatna polerka plus sensowne ogarnięcie wnętrza. Pogadalibyśmy na spocie co i jak. Jasne, pod warunkiem że "Basia" nie narobi mi już numerów, wczoraj złapałem gwoździa w oponę i to już drugi w tym miesiącu :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 To o której sie widzimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus9292 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Chudziutki, mówisz że autko można u Ciebie umyć? Jaki koszt mycia? Bym wpadł przed spotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Ok. To będę jakoś chwilę po 13 max o 14 myślę. Bo z rana jeszcze do dziadków jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Chudziutki, mówisz że autko można u Ciebie umyć? Jaki koszt mycia? Bym wpadł przed spotem pewnie że można, dla was 20zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Chudziutki, ogarnianiem środka - tapicerki też się zajmujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Chudziutki, ogarnianiem środka - tapicerki też się zajmujesz? Jasne, pełen zakres usług związanych z auto kosmetyką/detailingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 O to git, bo od zakupu nie kąpalem auta od srodka, a wypadaloby juz jaki bylby koszt prania tapicerki w przypadku e46 w sedanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 O to git, bo od zakupu nie kąpalem auta od srodka, a wypadaloby juz jaki bylby koszt prania tapicerki w przypadku e46 w sedanie? To zależy jaki jest stan zabrudzenia i czy będziemy robić full z podsufitką, boczkami, podłogą, plastikami? Dla forumowiczów są ceny specjalne więc się nie martw ze skóry Cię nie obedrę, ale musiał bym zobaczyć żeby ocenić happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Odświeżam temat w związku z poprawą pogody, jeśli będą zainteresowani na jakiś weekend to zapraszam na grillowy spocik w SPA. Jak wcześniej już wspominałem jest możliwość na takim spotkaniu podnieść furę na podnośnik i pogrzebać tu i tam, z umyciem autka też nie ma problemu zależy tylko od chęci Najbliższy weekend odpada jak dla mnie bo wyjeżdżam, ale następne już mi pasują dowolnie więc czekam na propozycję. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja bym był zainteresowany:) Pytanie ile krzyczysz za wode jakbym chciał sam pucować fure? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja też za TEn tydzien pracuje, ale nastepne mam wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Co powiecie na pierwszy weekend czerwca? Piszcie jakieś propozycje terminu, mi nie pasuje najbliższy weekend 23-24 następne już mam wolne więc to kwestia waszego czasu kuog:party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaroS Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ja jestem jak najbardziej za . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Weekend się zbliża a tu znów cisza, czy nikt nie lubi grilować? :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 ja będę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maris Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 miałeś wysłać adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Mokronos Dolny, ul. Orzechowa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Mokronos Dolny, ul. Orzechowa 5 Proponuję wpisać sam Mokronos Dolny bez ulicy, dojedziesz wtedy prawie pod moją bramę a większość nawigacji po wpisaniu ulicy kieruje błędnie do Smolca. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregoryffm Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Siemasz Chudy, jeśli jakimś cudem uda mi się odebrać auto od CzaksSa (dzisiaj wieczorem mu postawiłem, gdyż przestała jechać) to chętnie zajrzę. W ostateczności wskoczę na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi