Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chudziutki Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Wpadł mi do głowy pewien pomysł, jako że mam przy hali którą wynajmuję kawałek placu (poniżej kilka fotek), można by zorganizować mały spot. Mam na miejscu podnośnik i trochę narzędzi więc ktoś chętny mógł by przy okazji zajrzeć sobie pod autko czy też coś podłubać przy jakiś drobiazgach, lub umyć autko. Przy okazji jest się zawsze gdzie schować pod dachem i napić ciepłej herbaty/kawy. Myślę że zmieści się spokojnie około 20 samochodów, zresztą ktoś bywający na większej ilości spotów (znający przeciętną ilość uczęszczających) mógł by podjechać i zobaczyć czy to ma szanse powodzenia. Co o tym myślicie? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Bardzo miło z Twojej strony- dzięki za propozycję. Myślę, że zmieścili by się wszyscy, ale na najta comiesięcznego ludzie ( część ludzi) przyzwyczaiła się do jedzenia A to KFC, a to MC'donald itd... no i do czegoś dużego, łatwego w odnalezieniu we Wrocławiu, bo nie wszyscy dobrze znają topografię Wrocka. Tak czy inaczej dysponujesz bardzo fajnym miejscem na spotkania ( teren prywatny, zamknięty, bezpieczny... pozazdrościć) i najważniejsze, że można podłubać przy aucie... może kiedyś, baaa nawet nie koniecznie najt tylko jakieś zwykłe spotkanie kilku osób z klubu to już bardzo fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Bardzo miło z Twojej strony- dzięki za propozycję. Myślę, że zmieścili by się wszyscy, ale na najta comiesięcznego ludzie ( część ludzi) przyzwyczaiła się do jedzenia A to KFC, a to MC'donald itd... no i do czegoś dużego, łatwego w odnalezieniu we Wrocławiu, bo nie wszyscy dobrze znają topografię Wrocka.Tak czy inaczej dysponujesz bardzo fajnym miejscem na spotkania ( teren prywatny, zamknięty, bezpieczny... pozazdrościć) i najważniejsze, że można podłubać przy aucie... może kiedyś, baaa nawet nie koniecznie najt tylko jakieś zwykłe spotkanie kilku osób z klubu to już bardzo fajna sprawa. Dobrze mówi! Polać mu :grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Pomysł fajny i na pewno znalazło by się kilku chętnych na podnośnik bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Super pomysł! można zawsze wystawić grilla i byłoby żarełko też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ja bym się chętnie wybrał na spocik SPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Super pomysł no i miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Bardzo się cieszę że jest zainteresowanie grill jak najbardziej w cieplejsze dni. A co do najta to domyślałem się że nie wejdzie w gre, ale właśnie tak jak piszesz "mrsiwek" zbierze się troszkę chętnych i w innym terminie myślę że fajne i spokojne miejsce do spotkania się. happy_bmw W każdym razie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Tylko musisz zamowic fajna pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Tylko musisz zamowic fajna pogode Ok tylko muszę wiedzieć tak z tydzień wcześniej bo tam na górę długo poczta idzie... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 DHL zrobi to w 2 dni Ale taki spocik to chcesz pora wiosenna/letnia robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 To może ten weekend ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 ja się piszę na wiosnę na jakiegoś grila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 To może ten weekend ? Za zimno jeszcze na grilla ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Za zimno jeszcze na grilla ;p Nieprawda :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 To może ten weekend ? W najbliższy mam już trochę planów, ale zobaczymy nie wykluczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Panie i Panowie jeśli odpowiada wam najbliższa niedziela (18.01) to zapraszam proszę tylko o info czy są chętni bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Widzę brak zainteresowania, w takim razie mam inną propozycje. Co byście powiedzieli na spotkanie dnia 24.01 (sobota) lub nawet 25.01 (niedziela) przy okazji była by okazja przygotować furki na najta, obeszło by się bez komentarzy że ktoś się wstydził brudnym jechać :lol: i bez zamarzniętych samochodów (w razie mrozu jak ostatnio). A jeśli nie to sami wybierzcie jakiś interesujący was termin i dajcie znać :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Mi pasuje 25 przed najtem ale chętnie podjechałbym do Ciebie nawet jutro jakby ktoś jeszcze był zainteresowany mini spotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Bardzo dobry pomysł i miejsce na spotkania osobiście jak będzie pogoda i czas jestem jak najbardziej za . Pewnie znajdą się jeszcze chętni na spa dla swoich furek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Mi pasuje 25 przed najtem ale chętnie podjechałbym do Ciebie nawet jutro jakby ktoś jeszcze był zainteresowany mini spotem Ja przed najtem 25 na pewno podjadę umyć Basię więc zapraszamy, a co do jutra to chyba pogoda nie sprzyja, ale zobaczymy jutro, zawsze można spontanicznie na szybko się zebrać jak się poprawi happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 To widzimy się przed najtem za tydzień u Ciebie jakiś adres tylko podasz w tygodniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Mokronos Dolny ul. Orzechowa 5, zaraz przy zjeździe z AOW na Oporów więc przed najtem zapraszam chętnych, tym bardziej że na ustaloną miejscówkę jedzie się ode mnie jakieś 5 minut. Jeśli będziesz korzystał z nawigacji to nie wpisuj ulicy bo poprowadzi Cię do Smolca, wpisz tylko Mokronos Dolny i doprowadzi prawie pod bramę w razie problemów z dojazdem dzwoń 884-959-400 - Kuba. Jeśli ktoś jeszcze reflektował by na odwiedziny przed najtem proszę o info żebyśmy ustalili jakąś optymalną godzinę spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja na poczatku musze obczaic jak dojechac na spota. Innym razem przyjade do Cb bo trzeba bedzie ugadac cene korekty lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 To wpadne przed najtem z miłą chęcią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi