msdiesel Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam drodzy forumowicze! nie wiem czy tylko ja mam taki problem czy inni tez ale w opcji szukaj nie znalazlem nic na ten temat...;/ wiec moj problem polega na tym ze w czasie jazdy gdy skrecam w prawo slychac takie stukanie i jakby lekkie szybkie drzenie kierownicy...odglos dochodzi wedlug mnie jakby z lewego kola a wedlug szwagra z prawego kola...;/ nie wiem czy mam tak jezdzic...czy jak najszybciej to robic...i co to moze byc... aaa znajomy powiedzial ze to sworznie i wymienilem ale dalej to samo... pozdrowienia... prosze o szybko pomoc i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 A jak auto zachowuje się w jeździe na wprost czy jak puścisz kierownicę i dodasz gazu czy nie zjeźdza z toru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 ja miałem taki sam objaw w swojej buni i okazało sie że sworzeń od koła lewego niestety miał duże luzy.po wymianie już spokój.sprawdz tuleje w wchaczach te przy podładze moze one juz są naderwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam a moze to końcówka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 może i końcówka tez,najlepiej podnosnik i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Najlepiej to pojechać na stacje diagnostyczną zeby przeczepali na czepaku auto i bedzie wiadomo gdzie i co ma luzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msdiesel Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 aro, skad wiedziales...jak dodam gazy to skreca w lewo...a co to moze byc?? aaa wymienilem te "krotkie" sworznie... poradzcie panowie i panie chcialbym odswiezyc temat...pomozcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi