Dziki Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jak w tytule. Sprawny,podświetlany,przycisk świateł awaryjnych e34. Nie interesuje mnie wersja niepodświetlana. Cynk na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja mam od e39.Jak ci podejdzie to dostaniesz za darmo(nie wiem czy wtyczki są takie same). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ogłoszenie do wywalenia. Dziwiło mnie to od kilku lat. Mimo że na schematach było podświetlenie zaznaczone i dochodził kabel szaroczerwony do wtyczki to u mnie nic nie świeciło. Zwiódł mnie widok poliftowych przycisków ,w których patrząc na niewłączony i bez pozycyjnych widać było inny czerwonawy odcień w okolicy namalowanego trójkąta. U mnie wyglądał jak jednolity plastik czarnego koloru. Za radą efendiego rozwaliłem przycisk na części pierwsze,porządnie oczyściłem,zobaczyłem żaróweczkę i ją wymieniłem. Działa heh potrzebowałem 8 lat żeby do tego znowu podejść;)przy okazji ożył też przycisk od szyberdachu;) efendi piwo przy najbliższej okazji;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi