BigBenio Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam zgromadzonych. Wielu z was zapewne powie ze to nie ,,etyczne,, zmieniać piękny bursztynowy kolor podświetlenia jednakże mój projekt nie ma nic wspólnego z tym kolorem. Liczniki, komputer, oświetlenie jest już zielone, problemem jest zmiana podświetlenia panelu klimy (4 gałki). Rozebrałem całość, niestety nie wpadłem na nic roztropnego. Może ktoś bawił się już w coś takiego i możne rzucić jakimś ciekawym pomysłem bardzo proszę o pomoc bo mój projekt stoi przez małą głupia klimke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 wrzuć fotki jak wyglada zielone podswietlenie w bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 wrzuć fotki jak wyglada zielone podswietlenie w bmw Dawaj fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yrek24 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zapodaj zdjęcie bo jestem ciekaw wyglądu. Śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zapodaj zdjęcie bo jestem ciekaw wyglądu. Śmiało nie wstydź się :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigBenio Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 spokojnie wrzucę jak zrobie wszystko:) jak na razie dopiero układam wszystko w nowej budzie:)) ps znalazłem sposób na klime jak wszystko sie uda efekt bedzie wyku*wisty:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi