Bosman Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam Mam problem zakupiłem bmw e46 320Dbmw_0 mam następujący problem BMW sprowadzone z Belgii , sprzedający nie poinformował mnie o zaniżonej mocy Powinno być 150km lecz moc została specjalnie zaniżona ze względu na mniejsze opłaty w Belgii i teraz z tego co powiedział sprzedający aby uzyskać normalną moc powinienem "wgrać" nowe "oprogramowanie" Czy ktoś może mi pomóc , powiedzieć , napisać jak to zrobić? Proszę o pomoc jak się do tego zabrać i czy jest możliwe wykonanie tego samodzielnie... Engine: M47D20O1 - 2,00l (110kW) Transmission: manuell E-Code: E46 (3FL) Type: AP71 Production date: 20.09.2004 Właśnie ten WPIS mnie osłabił S843A Leistungsreduzierung Power reduction Porady? Krok po kroku jak zrobić żeby nie "uwalić" niczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam, miałem ten sam problem. Więc polecam Ci, kolegę z forum Kamcio, który zajmuje się tego typu rzeczami. Umów się do niego, a on ściągnie Ci redukcję mocy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Możemy zdjąć ta redukcje mocy. Nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi