KepaSK Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Cześć, od lata świrował mi pływak, ale po ponownym włączeniu silnika pokazywał prawidłowo. Podczas dzisiejszego tankowania na stacji (18 litrów) świeci się dalej rezerwa. Pompa paliwowa była wymieniana rok temu. Czy pływak z e36 pasuje do każdego modelu ? Posiadam 318i 95 rok 1.8 benzyna, może ktoś ma na stanie owego intruza ? Ps. widziałem na allegro używki (dwa pływaki za 40 zł) Czy dużo roboty jest przy wymianie, mam głównie na myśli ten co przymocowany jest do pompy paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Mam ten przymocowany do pompy paliwa razem z pompą z 325i 100% sprawny. Zorientuj się czy będzie pasował i możemy się dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KepaSK Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 No właśnie, ktoś ma wiedze na owy temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Sprawdzałem w katalogu BMW i niby powinno być to samo, jutro zapytam jeszcze znajomego który handluje częściami do BMW i dam znać czy będzie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi