ango Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Błędy ner 16 i ner 70 Chciał bym wiedzieć na pewno i dokładnie co to za błędy to są błędy silnika . błędy zostały skasowane i jeden został jeden zniknoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Na początek zacznij od poprawnej pisowni! jaki tam masz sterownik? bo dla MS40 nie mam takich numerów błędów, jakim sprzętem to było odczytane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ango Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam Program Nazywa się car soft bmw Jaki sterownik Nie mam pojęcia Nie wnikałem w takie szczegóły Miałem możliwość podłączenia pod komp i pokasowanie błędów których było 2 tych silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi