Gadzik1469621543 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 BMW 320i kombi oryginalnym M-PAKIECIE z końcówki 96r. Auto mam od niedawna, miało być na dłużej ale pojawiła się na horyzoncie 328i i dlatego sprzedaję to Moja e36 jest absolutnie bez rdzy, progi, podłoga ranty drzwi czy nadkola bez oznak rdzy. Technicznie jest bardzo dobrze, jak kupiłem auto zrobiłem cały serwis olejowy, wymieniłem filtr powietrza, świece, do wymiany poszedł także czujnik położenia wału, w zawieszeniu wymiany tylko wymagały łączniki stabilizatora i to tez zrobione, naprawiłem także wydech który w jednym miejscu był uszkodzony. Wizualnie zmieniłem lampy przód na oryginalne z soczewką, które przerobiłem na tzw, black hella, założyłem tez bardzo dobrej jakości żarówki Osram H1 Night Breaker Unlimited +110%. Na tą chwile do zrobienia tylko hamulce przód i tył które już zakupiłem, w najbliższym czasie wymienie lub dam nowemu nabywcy. Auto obecnie na felgach stalowych z zimówkami, na lato alu 16 cali( na ostatnim zdjęciu) W aucie wszystko sprawne, klima, elektryka itp. CENA 10.500zł 609741370, gg8239766 okolice Częstochowy składanie Dane pojazdu Art. Wartość Numer podwozia WBACE51050EN66147 Kod typu CE51 Typ 320I (EUR) Typoszereg E E36 (3) Seria 3 Rodzaj konstrukcji TOUR Układ kierowniczy LL Drzwi 5 Silnik M52 Pojemność skokowa 2.00 Moc 110 Napęd HECK Skrzynia biegów MECH Kolor BOSTONGRUEN METALLIC (275) Tapicerka STOFF/LEDER/ANTHRAZIT (C1AT) Data prod. 1996.09.30 Składanie Wyposażenie Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S243A AIRBAG FUER BEIFAHRER Poduszka powietrzna pasażera S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką S277A LM RAD/DOPPELSPEICHENSTYLING Obr. BMW, st. le. BMW podw. spr. P337A M SPORTPAKET M Pakiet sportowy S386A DACHRELING Reling dachowy S401A SCHIEBE-HEBEDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny elektryczny S410A FENSTERHEBER, ELEKTRISCH VORN Siłownik szyby elektryczny przedni S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S438A EDELHOLZAUSFUEHRUNG Wersja z drewna szlachetnego S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy S498A KOPFSTUETZEN IM FOND Zagłówki w siedzeniu tylnym mechaniczne S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT Regulator zasięgu świateł S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S556A AUSSENTEMPERATURANZEIGE Wskaźnik temperatury zewn. S668A RADIO BMW REVERSE RDS Radio BMW Reverse RDS S704A M SPORTFAHRWERK M Podwozie sportowe L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Dummy-SALAPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi