Shaft Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witam mam problem gdy wkładam jakąkolwiek płytę orginał,pirat (na dobrych płytach dobrze wypalony) piszę ERROR ? czyżby to był laser? tzn jego koniec p.s wkładam płytkę mieli jakieś 2 sekundy i ERROR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wyczyść laser i się przekonasz czy coś z niego jeszcze będzie Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Kiedyś miałem problem, tyle, że u mnie padł kabel który leci od zmieniarki w bagażniku. Nie pamiętam jaki komunikat wyświetlał się na ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 U mnie error wywalało jak nagrałem cd audio na najtańszej cd z marketu(no name),a na firmowych nagrywam najmniejszą prędkością jaką ma nagrywarka i śmiga wszystko bez errora oczywiscie polecam zabieg przeczyszczenia lasera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jakby co to dysponuję sprawną zmieniarką z mojego E46 ale fakt, przeczyść laser, nagraj płytę Audio i przede wszystkim pokombinuj z wtykami przy zmieniarce (no chyba że masz Business CD). U mnie też był Error i niepotrzebnie kupiłem nową zmieniarkę ponieważ wystarczyło przeczyścić wtyki w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 U mnie error wywalało jak nagrałem cd audio na najtańszej cd z marketu(no name),a na firmowych nagrywam najmniejszą prędkością jaką ma nagrywarka i śmiga wszystko bez errora oczywiscie polecam zabieg przeczyszczenia lasera. Ja nagrywam czasem na najgorszych śmieciach z najwyższą prędkością i wszystko śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 No może też by poszło ale nie czyściłem jeszcze lasera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi