Adrian_E30 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam, mam e30 od niedawna i nie wszystko jeszcze o niej wiem i potrzebuje waszej pomocy w kwesti elektryki a dokładniej to wydarzyło mi się cos takiego: Chciałem wymienić sobie wszystkie zarowki podswietlające wnętrze i bagaznik na jasne biale zamiast zultych i chcąc upewnic sie jakie to są zarowki zaczolem wyciągac plastiki od lampek. Zaczolem od bagaznika, podwazając srubokrętem plasticzek dotknolem metalu(klapy) poszla iskra po czym przestalo swiecic swiatlo w bagazniku i obydwa w wewnątrz a gdy przekręciłem zapłon radio sie nie włączyło i wogole nie chce sie włączyć nawet przyciskiem i obrotomierz przestał działać. Pytanie brzmi - Co mogło się stać ? Wiadomo moze to być jakis bespiecznik lub przekaznik ale dlaczego takie powiązanie > Podswietlenie wnętrza/bagaznika, radio i obrotobierz(reszta licznika działa) Jak ktos miał taki problem lub wie co jest przyczyną to prosze o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 To może sprawdź bezpieczniki? Powinno być widać czy są całe czy spalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Prawdopodobnie bezpiecznik nr 21, takie powiązanie bo wszystko to stoi na 1 bezpieczniku 7,5. Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.republika.pl/bmwe38/Fuse_E23_86.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_E30 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Był to bespiecznik nr 10(czerwony) juz wszystko działa, dzięki za pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 "Postaw Piwo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi