Chudziutki Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Prickbort nie powinien odbarwić jak nie zostawisz go na długo i później dobrze zmyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 To nim sprobuje bo akurat mam go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 To nim sprobuje bo akurat mam go I jak? Próbowałeś coś zaradzić? No i przede wszystkim czy się udało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 I jak? Próbowałeś coś zaradzić? No i przede wszystkim czy się udało? Wez nie pytaj... 1 lutego wyprowadziłem się do Oleśnicy, a kosmetyki do auta zostały u mamy. Byłem po nie przy okazji bo chcialem wziac APC i dressingi zeby w srodku ogarnac cos bo w miescie to nie ma co robic No i wróciłem na pusto bo zapomniałem ich zabrac:2bacik: Może pojade jakos w tygodniu znowu to zabiore i spróbuje to domyc i zdam relacje, czy dało rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Zrobiłem zdjecie tech zabrudzeń, ale jeszcze tego nie myłem polecanym przez gut7 preparatem z K2. Mam urlop za tydzien to sie pobawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logic Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 czy rabat 20% dla forumowiczów nadal obowiązuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Rabat 20% dla forum obowiązuje i będzie obowiązywał zawsze i na zawsze bmw_1 Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Wiosenna promocja w CarSpa Auto-Centrum rusza! *Mycie 20zł *Komplet 50zł *Pranie całej tapicerki (podsufitka, boczki, plastiki, siedzenia, podłoga/bagażnik) 150zł *Czyszczenie i konserwacja skóry (taka sama usługa jak pranie tylko ze skórą) 200zł *Nałożenie twardego wosku Meguiars bez oczyszczania (smoła, glinka itp) 70zł *Z oczyszczeniem 100zł *3 Fazowa ręczna regeneracja powłoki lakierniczej (oczyszczenie z glinką itp., cleaner, politura, twardy wosk) 150zł Korekty lakieru powłoki ochronne i inne usługi też w mocno obniżonych cenach do ustalenia na miejscu lub telefonicznie. Zapraszam również na wymianę ogumienia na kołach do 17", jest również możliwość przechowania opon jeśli ktoś nie ma na nie miejsca w domu 40zł komplet na sezon *wymiana opon na kołach stalowych z wyważeniem 50zł *wymiana opon na kołach aluminiowych z wyważeniem 70zł *wymiana całych kół z wyważeniem bez ściągania opon 40zł bez względu czy jest to felga stalowa czy aluminiowa Wymiany całych kół bez zmiany opon wykonuję dla wszystkich rozmiarów felg również powyżej 17" CENY TYLKO DLA FORUMOWICZÓW! PROMOCJA TRWA DO ODWOŁANIA WIĘC ZAPRASZAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 a na klime nie widze promocji :excl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Wiosenny powiew świeżości! Zapraszam również na podstawowy serwis klimatyzacji w super cenach 70zł + 10zł za każde 100g czynnika wprowadzonego do układu Usługa zawiera: *ściągnięcie czynnika chłodniczego *ściągnięcie zużytego oleju układu klimatyzacji *kontrola ciśnień *oczyszczenie układu klimatyzacji *uzupełnienie czynnika chłodniczego *uzupełnienie nowego oleju w układzie klimatyzacji Oczyszczenie nawiewów 10zł dodatkowo ewentualna wymiana filtra kabinowego (trzeba doliczyć koszt filtra lub przywieźć samemu) P.S. Radovanovic1 mówisz i masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 CENY TYLKO DLA FORUMOWICZÓW! PROMOCJA TRWA DO ODWOŁANIA WIĘC ZAPRASZAM! A na Facebooku widzę takie same ceny dla wszystkich bez wzmianki, że to dla Maxbimmera :4::4::4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A na Facebooku widzę takie same ceny dla wszystkich bez wzmianki, że to dla Maxbimmera Dzięki za uwagę, na face'a wkleiło mi się nie to co trzeba :4: poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dzisiaj odebrałem swój dziadkowóz z prania, co prawda jeszcze nie wysechł, ale zapowiada się ciekawie, szybko i profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logic Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Wie ktoś może co się dzieje z carspa? ostatnio ciągle zamknięte a tel. milczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Chudziutki gdzieś wyjechał, sam od dwóch tygodni próbuje się z bim zdzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Przepraszam za moją nie obecność, chwilowe problemy ze zdrowiem. Już wszystko wraca do ładu, czasem mogę być pod drugim numerem 537-434-394. Zapraszam wszystkich serdecznie uklon_bmw Edytowane 16 Maja 2015 przez Chudziutki Zły numer telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Chudziutki włącz któryś telefon, bo mam drugie autko do prania kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek669 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja będę miał 2 bmw_1 zdzwonimy się i ugadamy na jakiś termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Chudziutki włącz któryś telefon, bo mam drugie autko do prania kuog Pomyliłem początek numeru już poprawiony, aktywny cały czas happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb1897 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Chudziutki, pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spacja33 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Jak z wymianą wszystkich tuleji w zawieszeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Gorąco polecam, oddałem auto na podstawowa korektę lakieru+ zabezpieczenie twardym woskiem i jestem bardzo zadowolony, świetna jakość wykonania usługi przy mocno konkurencyjnej cenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidusmile Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Byłem na myciu tapicerki przed wyjazdem i zrobili co mogli : D - byłem zadowolony - Gorąco polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi