Enzo Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Mam pytanie. Będę chciał wywalić kat/katy przed nowym programem. Tylko myślałem, że jest 1 a kumpel mi mówi, że 1 duży i dwa małe. tutaj z realoem: Pisze ze jest jeden zaara za silnikiem? Ktos moze wie. Silnik ten mocniejszy 204KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jeszcze drugie pytanie jaka jest średnica rur w 330d? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jeśli jest tak jak w M57 to za turbo masz katalizator który można sprzedać i dwa małe praktycznie bez żadnej wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 A orientujesz sie jaka jest srednica rur w 330d? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi