wsparciuch Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Witam, trafiłem na 2 egzemplarze e46 w Wrocławiu, możecie mi napisać czy warto, może ktoś zna sprzedawcę , może miał z nim styczność, byłbym wdzięczny jakby ktoś obejrzał auta i dał znać czy warto z Szczecina się wlec. Pozdrawiam 1. BMW 325i COUPE LIFT INDIVIDUAL M-PAKIET BI-XENON (4884281194) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 2. BMW 330i COUPE LIFT M-PAKIET XENON FULL OPŁACONA (4894340297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Edytowane 20 Grudnia 2014 przez wsparciuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Hej, Tak na dzień dobry: 1. Ma zarąbisty lakier jeszcze o takim nie słyszałem, ponoć w słońcu daje kolor podobny do rozlanej benzyny No i to Individual - to samo w sobie jest na plus. Wyposażenie też całkiem ok 2. Śmiech na sali Najbogatsza wersja wyposażenia a tak naprawdę nie ma nic. Ani Hi-fi, ani navi, ani rolety, ani nawet podgrzewanych foteli. Nie wiem czy BMW w oryginale tak obszywało fotele - jeśli nie to ktoś je obszył. Po co? Nie wiadomo może przetarte z powodu dużego przebiegu? Jedyny plus to 3.0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 jedna i druga przypicowana dla amatorów z kasą i to jeszcze są do opłat , przebieg standardowo cofniety przy 3.0 to musiało być 300tyś na plus bo mam taką sama w alcantarze i przebieg 250tyś i nie jest przetarta takie ceny wystawił ze opłacało się obszyć fotele jak by było profi to by i tylne zagłówki obszył do kompletu , no i 3.0 xenonu nie posiada a w opisie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 obie sprzedaje ten sam handlarz ma jeszcze pare innych aut... (przynajmniej na alledrogo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsparciuch Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ta 2.5 powiedział mi że była malowana na drzwiach i błotniku . W 3.0 powiedział , że ksenony dołożone są i tył też obszyty czerwoną a nicią, jak spytałem czemu na tyle są 2 różne opony to powiedział , że nawet nie przylookał :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsparciuch Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 a tak na marginesie jakby ktoś chciał sprzedać e46 coupe od 2003 r w mpakiecie co najmniej motor 2.5 to czekam na info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ja to bym wolał kupić coś takiego BMW E46 330 Ci coupe anglik igielka !!! Mozliwa zamiana Ruda Śląska ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) albo w uk poszukać jakieś fajnej bo co druga to mpakiet a przekładka to jak klocki lego dla dużych chłopców całą przekładkę do 2-2,5 tyś z wiązką kupujesz i taka coupeja wychodzi 20tyś na gotowo z rejestracją , pewnością ze nie ma 3 ćwiartek i 400tyś nalatane a 10tyś zostaje w kieszeni takie moje zdanie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Słodki dobrze prawi rowniez jestem za takim rozwiazaniem ,pod warunkiem ze ktos nie przylecial tym angolem do kraju i jej nieskatowal dla fanu na rodnach i polu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jeden handlarz który ciągle wystawia jakieś bety, wypicowane,wyretuszowane i wywazelinowane byle złowić " jelenia ", odpuść sobie chłopie, szkoda robić tyle kilometrów, zwłaszcza że ceny kuszące nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 już nieraz widziałem u gościa E46 i e39, sprzedaje prawie same Pb , dodatkowo nie wiem czy w Coupe było montowane 8 poduch, w tej drugiej xeńca brak, czujnika deszczu nie ma, listwy black cube, a przy lewarku jakieś czarne wyglancowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja to bym wolał kupić coś takiego BMW E46 330 Ci coupe anglik igielka !!! Mozliwa zamiana Ruda Śląska ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) albo w uk poszukać jakieś fajnej bo co druga to mpakiet a przekładka to jak klocki lego dla dużych chłopców całą przekładkę do 2-2,5 tyś z wiązką kupujesz i taka coupeja wychodzi 20tyś na gotowo z rejestracją , pewnością ze nie ma 3 ćwiartek i 400tyś nalatane a 10tyś zostaje w kieszeni takie moje zdanie :lol: Ja bym Angole kupił tylko i wyłacznie E36 M3 i to do latania i upalania. Nic innego.Pózniej normalnego auta nie idzie sprzedać bo wszyscy że to Angol i fakt bo cholera wie jak i kto zrobił tą przekładke. Tak samo jak ze Swapami. A co do auta to nie wiem akurat tych nie oglądałem. Ale iglądałem u niego pare innych aut. I były na prawde spoko.Nie bardzo było się do czego przyczepić poza ceną. A w oglądanie aut komuś się już nie bawie. Bo ja dzwonie i robie kilometry za BÓG ZAPŁAĆ a nawet jak auto jest fajne to goście mówią że i tak nie będą robić tyle KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ja to bym wolał od niemca sprowadzic tylko prywtnej osoby, nie komisu. Przerejstrowac i wlozyc troche kasy bo pewnie trzeba by bylo. Mozna trafic na fajne, gdzies przetarte w bok, albo w dupe bo tanio zrobic mozna. Duzo mozna zaoszczedzic, a dla siebie moze byc Takie moje zdanie. Ja tak wlasnie zrobilem z tym, ze nie znalazlem ryśnietej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi