Arek23 Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 nie wiem co sie stało cos ciezko mi pali z rana jak silnik jest zimny jak juz pojezdze to pali od szczału a tak to za 3 za 4 razem łapie rano nie wiem co 5 mam bmw 318 to jest 1,7 tds rocznik 1995 i zaczoł mi sie swiecic czujnik od chlodnicy temperature pokazuje elegancko nie grzeje sie ale sie swieci tez nie wiem o co chodzi chyba czeka mnie serwis prosze o rade ?? uklon_bmw bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajoksander Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 ja bym sprawdził świece żarowe o ile w tym modelu są cos może z pompą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek23 Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 ja bym sprawdził świece żarowe o ile w tym modelu są cos może z pompą swiece sprawdzałem u elektryka i wysztkie sa ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 zmierz sobie może ciśnienie na ''garkach'',może pompa, filtry,świece masz stare no a tak ogólnie to w dieslu wszystko może być po troszku :wink: .chyba czeka cię serwis chociaż może ktos ci pomoże wirtualnie :wink: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygi Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 a może cofa sie ropa z przewodu paliwowego znajomy miał w 525tds taki objaw zawsze po postoju nocnym rano długo kręcił żeby odpalić a następne odpalania były ok nie wiem dokładnie ale chodziło o jakiś zaworek chyba w pompie ale nie wiem na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajoksander Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 witam mam tez golfa w dieslu i tez mi ciezko pali i najprawdopodobnie siedzi pompa a pozniej sprawdze czy czassem wtryski nie leja tobie radze tak samo pozdro alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek23 Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 to jednak był filter paliwa był strasznie zasyfiony z gory dzieki za podpowiedzi <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_3> [ Dodano: 27 Luty 07, 21:55 ] chodzilo o ten zaworek cofała mi sie ropa z przewodu paliwowego z gory dziekuje <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi