gut7 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) witam na sprzedaż mam parę gratów, szczegóły i więcej zdjęć są w podanych linkach, wydaje mi się że tak będzie bardziej przejrzyście, aby trzymać się zasad podałem cene i jedno poglądowe zdjęcie. 1.Opony letnie Bridgestone potenza 255/35/18 cena 350 zł Opony letnie Bridgestone potenza 255/35/18 Wrocław Stare Miasto ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) 2.Opony letnie achiles atr sport 225/40/18 cena 350zł Opony letnie achiles atr sport 225/40/18 Wrocław Stare Miasto ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) 3 tłumik Ulter cena 200zł Tłumik sportowy bmw Ulter Wrocław Stare Miasto ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) 4.spojler bmw e46 cena 250zł Spojler bmw e46 Wrocław Stare Miasto ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) 5.głośniki bmw e46 cena 100zł Głośniki bmw e46 coupe Wrocław Stare Miasto ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) 6.chromline bmw e46 coupe cena 200zł Pelny chromline bmw e46 coupe Wrocław Stare Miasto ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) 7. nerka bmw e46 coupe przedlift cena 30zł Nerka bmw e46 coupe przedlift Wrocław Stare Miasto ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) 8. nakładka na hamulec ręczny ac schnitzer cena 120zł Hamulec ręczny ac schnitzer bmw e46 Wrocław Stare Miasto ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Edytowane 20 Grudnia 2014 przez gut7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 zapoznaj się z regulaminem bo admin ci wywali ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Mogę wkleić po jednym zdjęciu i obok ceny ale chyba tak jest bardziej przejrzyście,wszystko jest w linku ale jak trzeba to jutro to poprawie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gut7 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Up up włączamy niskie cennyyy...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi