Kojak Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Witam. Niedawno miałem nie miłe spotkanie ze zwierzątkiem, urwałem spód zderzaka na samym środku. W nocy wygląda jak jakaś nowa wersja m-pakietu niestety w dzień już wygląda to mizernie. Słyszałem , że można to dorobić laminatem. Ktoś coś słyszał o tym lub miał do czynienia z takim dorabianiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_ Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Wrzuć zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Niedawno miałem nie miłe spotkanie ze zwierzątkiem Sarna?? urwałem spód zderzaka na samym środkuE46?Bimmer?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Bóbr. E39 sedan. Zdjęcie wrzucę jutro bo teraz nie wiele bedzie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Spoko luzik. W Lubinie jest gość który robi rzeczy magiczne z laminatem ale chyba masz raz że za daleko a dwa taka operacja może kosztować czasem więcej niż sam zderzak. Koleś robił mi zderzak przedni do firmowego Mondeo St 220 i wyszedł mu lepiej niż fabryka bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Właśnie jest gość dosłownie 15 km ode mnie i to znajomy kolegi więc narazi robię rozeznanie ale na dniach jadę do niego żeby zobaczył jak by to wyglądało cenowo itp Sam jestem ciekaw czy czasami nie przewyższy kosztu nowego zderzaka zamiennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi