mrsiwek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 jasna cholerka... sorki nie mogłem być z Wami (praca):oops: - koniec roku i pracuje nawet po nocach łącznie z nocą z 23 na 24 ... po Nowym Roku będę miał więcej czasu. Tak czy inaczej życzę Wszystkim Bimmerom ZDROWIA i wszystkiego najlepszego w nadchodzącym 2015 roku bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dzięki za spotkanko i pogadanko w ciepłym jak i zimnym Więc wszystkiego dobrego w nowym roku i do zobaczyska. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dzięki za spotkanie i możliwość poznania! Wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichyStw Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 mordeczki ... zdalnie ale bezawaryjności w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 niestety mimo szczerych chęci bycia z wami na spotkaniu , zadzwonił do mnie szefo o 13 że musze lecieć w trase i wyszło inaczej niż chciałem. chciał bym życzyć wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku. dzięki sphinx za odebranie mojego kalendarza. a jako dowód na moją nie obecność ps. ten chudy to nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Foty ode mnie https://www.dropbox.com/sh/mh9idj7l8nevlw8/AACVjdpzPhPjgLMcChpwV_Dda?dl=0 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 a jako dowód na moją nie obecność pojechał na nartykuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Spot świąteczny i nagle tyle E34 się pojawiło, a na ostatnim grillowaniu moja taka samotna była . Chłopaki gdzie zrobię swapa automat->manual we Wro? Chodzi o nową Rudą E34 M20B25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 na nie czekałem ;D dzięki Foty ode mnie https://www.dropbox.com/sh/mh9idj7l8nevlw8/AACVjdpzPhPjgLMcChpwV_Dda?dl=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 niestety mimo szczerych chęci bycia z wami na spotkaniu , zadzwonił do mnie szefo o 13 że musze lecieć w trase i wyszło inaczej niż chciałem.chciał bym życzyć wszystkim wszystkiego najlepszego w nowym roku. dzięki sphinx za odebranie mojego kalendarza. a jako dowód na moją nie obecność ps. ten chudy to nie ja Ładne widoki , Foty ode mnie https://www.dropbox.com/sh/mh9idj7l8nevlw8/AACVjdpzPhPjgLMcChpwV_Dda?dl=0 Oby więcej takich zdjęć mimo mroku zdjęcia wyszły bardzo dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Okolice Nysy po świętach wyglądały tak samo na podwórko nie dawałem rady wjechać, było tak ślisko. Ale to tylko Trzy dni i po śniegu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi