Pakos Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Damy rade 3 pary dresów się nałoży i będzie ciepło kurde ja mam tylko ortalionowe dresy a to może nie pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 1. sagui 2.MXSiwek 3. maris 4.Dudek 5.Chudziutki (Jak dla mnie również pierwszy najt) 6. viviek 7. Forest 8. Jaro 9. Bastars 10. Szpadyzory 11. sebo293 12. kosa 13. Siwek 14.__Fryzjerzy__ 15. Pakos z rodzinką ïżź 16.MANIEKM3 17.michal_f tak na 80%. W tym czasie akurat będę w domu rodzinnym w okolicach nysy, ale postaram się wpaść ïżź 18.Danio 50/50 19.viktor1987 20. Maltarn ! tym razem ani uczelni, ani pracy ïżź 21.mechatronik- jak ogarne jakiś pojazd bo obie e30 nie mają sercïżź a przydało by się odebrać kalendarz i naklejkę klubową. 22.CzAkSs 23. konik 24. arena11 25. Steven92 26. Energetyczni 27. Czaku 28. Sajmonowski 29. blazej3131 30. Kaczmar 31. Georgii 32. Młooody 33. Kaffert 34. cziko z Moniką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 1. sagui 2.MXSiwek 3. maris 4.Dudek 5.Chudziutki (Jak dla mnie również pierwszy najt) 6. viviek 7. Forest 8. Jaro 9. Bastars 10. Szpadyzory 11. sebo293 12. kosa 13. Siwek 14.__Fryzjerzy__ 15. Pakos z rodzinką ïżź 16.MANIEKM3 17.michal_f tak na 80%. W tym czasie akurat będę w domu rodzinnym w okolicach nysy, ale postaram się wpaść ïżź 18.Danio 50/50 19.viktor1987 20. Maltarn ! tym razem ani uczelni, ani pracy ïżź 21.mechatronik- jak ogarne jakiś pojazd bo obie e30 nie mają sercïżź a przydało by się odebrać kalendarz i naklejkę klubową. 22.CzAkSs 23. konik 24. arena11 25. Steven92 26. Energetyczni 27. Czaku 28. Sajmonowski 29. blazej3131 30. Kaczmar 31. Georgii 32. Młooody 33. Kaffert 34. cziko z Moniką 35. lukasbmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzięki wszystkim obecnym za spotkanie Trochę targało ale miło było Was zobaczyć i chociaż chwilę pogadać. Zresztą mimo chłodu sporo osób się pojawiło Do zobaczenia w Sezonie 2015 :-P Edka dzięki za kalendarz happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sebo293 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki za spotkanie targało lekko po rajtuzach ale dało się przeżyć.bmw_1Kilka fotek zrobionych patykiem z odmarzniętymi palcami Edytowane 28 Grudnia 2014 przez sebo293 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Również dziękuję za fajne spotkanie.Fakt bylo mrozno ale milo brac udział w takiej frekwencji ostatni raz w tym roku:) Forest Dzięki jeszcze raz za wlepy-Edzia kalendarz pierwsza klasa pozdrowionka happy_bmwhappy_bmwbmw_1kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dobrze,że można było się schować na chwilę w kingu,bo przeciągi ostre były ale miło było zobaczyć oraz pogadać.Jeszcze raz wszystkiego dobrego w Nowym 2015 Roku bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja jak zwykle tylko chwilę, ale mam nadzieję, ze z kazdym grabe przybiłem. Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Seba fotografie za***iste fotki dosiego roku wariaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 a mi sie fura rozkraczyła w drodze i nie dojechałem ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zimno strasznie ale furek duuużo Mi niestety fura zaczyna świrować i chwilami strasznie skaczą obroty :bag: Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Podobało mi się jak Kaczmar podjechał na tej drodze od stacji tak podskoczył i przywalił czymś pod autem o nierówną kostkę, że iskry poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ale moja e46 jest uje**na... A przed świętami była myta Dzięki Wielkie za wlepe Zrobiłem trzy fotki i łapy mi zamarzły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 a mi sie fura rozkraczyła w drodze i nie dojechałem ........... Dyziu znam dobrego mechaniora jak cos MP Serwis sie nazywa czy jakos tak Rownież dziękuje za spotkanie, frekwencja jakich mało Edka dzięki za kalendarz juz wisi w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja również dziękuję za miłe spotkanie i za kalendarz w nowy rok zawiśnie na mieszkaniu we Wrocławiu Zdjęcia dodam na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 My również dziekujemy za spotkanie, fajnie było po długim czasie sie zobaczyc i pogadać. Jeszcze raz Wszystkiego Dobrego i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Frekwencja jak na pogodę to ładna była. Do siego roku i do zobaczenia w 2015 roku! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młooody Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja również dziękuje za mile spędzony czas. Pomino mrozu frekwencja była dobra. Zdjęcia postaram sie wrzucić na dnia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 DZIĘKI ZA SPOTKANIE I POGADANIE DO SIEGO ROKU I NASTĘPNEGO SPOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nie takie mrozy za nami;) Dzięki za spotkanie i Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Turasy E34 tak znaszą pierwsze mrozy?? Szpadyzor-prawa postojowa tylna-brak Mlooody-prawa postojowa tylna-brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Kurde to ja nie pojechalem bo myslałem, ze wstyd jechac nie umytym autem. A widze, ze moje auto nie byloby najbrudniejsze lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jeszcze raz dzięki, panowie i panie za spotkanie i pogaduchy, no i do zobaczyska na drogach i spotach w Nowym Roku 2015. Edka i Nem, dzięki za kalendarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dziekuje wszystkim obecnym i zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2015 Wysłane z mojego myPhone Cube za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Najbrudniejsza chyba moja, jak zwykle Dzieki za spota, mimo pogody udawalismy twardzieli Szczesliwego nowego roku i wszystkiego beemkowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nie takie mrozy za nami;)Dzięki za spotkanie i Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Turasy E34 tak znaszą pierwsze mrozy?? Szpadyzor-prawa postojowa tylna-brak Mlooody-prawa postojowa tylna-brak Wiesz jak jest z tymi E34, mimo że na blacie gong że żarówka nie świeci, nie koniecznie może to oznaczać. Teraz już jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi