Ajoksander Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Witam Mam problem jakies dwa tygodnie temu padły mi 4 siwece naraz chiociaz dwa miesiace temu wymienilem na nowe NGK i 2 tygodnie temu wstawiłem nowe wszystkie świece tez NGK i teraz znowu sie już dwie spaliły co tomoże być . mam 520 na gazie no i mam problem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 a były dobrze dobrane do twojego silnika? kurde a pozatym jak je spaliło bo pierwszy raz się z tym zetknąłem :roll: no i ciekawy jestem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Według mnie masz żle wyregulowaną mieszankę paliwa(gazu) i to powoduje takie wypalanie elektrody w świecach.Dziwi mnie tylko ze to dzieje się u Ciebie w takim szybkim tempie :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajoksander Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 dzieki baracia maxbimmerzy za zainteresowanie ale okazało sie ze kabel sie nadpalil i go przypadkiem urwalem wstawilem uzywki i hula az milo od razu mozna czerpac radosc z jazdy pozdrawiam Alex <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi