Zgibniew Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 W tym temacie przeczytałem już chyba wszystko. Wszystkie za i przeciw temu zabiegowi, doszedłem do wniosku, że klapki z mojego auta zostaną usunięte. Jednak mimo wszystko nie mam pewności, ktoś je tam po coś umieścił. Chciałbym żeby któryś z forumowych mechaników wypowiedział się w tym temacie. Jeżeli wyjdzie na to, że nie usuwać to nie opłaca się pisać następnego pytania, ale jeśli tak to czy takie rozwiązanie ma rację bytu: ??? Czy jak już coś stosować zaślepki dostępne na aukcjach? Bardzo proszę któregoś z forumowych mechaników, o doradzenie mi w tej sprawie. Wiem, że na zniżki w waszych warsztatach raczej liczyć nie mogęlolol, ale może chociaż trochę teorii podpowiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 ja wyciągam wszystkim .... bo to tańsze niż rozbierać cały silnik..... generalnie po wyciągnięciu klapek silnik podczas gaszenia bedzie gasnął tak Twardo .. poprostu się zatrzyma i już... niema to wpływu żadnego ... no może szybciej poduszki pod sinikiem o 2 dni się zużyją .. manuale nie miały klapek!! a automat miały klapki... a silnik ten sam więc demontuj szybciej zanim zaczniesz pisać post że beemki są beee i się psują . bo klapka wpadła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Wszystko ładnie na bmwsport opisał Roger demontuj nie czekaj na nic, ale ja ze swojej strony polecam jednak zaślepki, śmigam na nich już ze 6lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 W najbliższą niedzielę, o ile stan umysłu po sobocie pozwoli, wywalę te owiane mroczną sławą klapki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiks Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ja mam usunięte. Pierwsza czynność wykonana po zakupie auta i do tej pory bez kłopotów (tfu tfu spluwając przez lewe ramię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ja mam usunięte. Pierwsza czynność wykonana po zakupie auta i do tej pory bez kłopotów (tfu tfu spluwając przez lewe ramię ) Jakieś wyszukane narzędzia są do tego potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi