Enzo Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Sprzedam kultowe felgi: Rondell 0058 8,5/10x18J Felgi są przeznaczone do BMW E39, ale po zastosowaniu dystansów i/lub pierścieni centrujących pasują do innych modeli E46, E38, E90 itp. Parametry: Średnica: 18 cali Szerokość: przód 8,5 cala, tył 10 cali Odsadzenie: Przód ET13, tył ET15 Otwór centrujący: 74,1 Rozstaw śrub: 5x120 Felgi są w stanie bardzo dobrym, po profesjonalnej renowacji. Felgi są idealne, po sprawdzeniu: są proste, niespawane - stan widać na zdjęciach wręcz idealny Pomalowane na kolor złoty + ranty w polerce. Robią mega wrażenie na żywo jak i zresztą na zdjęciach. GRATIS do zestawu dokładam kpl nowych chowanych wentylków Preferuje odbiór osobisty Istnieje również możliwość wysyłki, mogę również je dowieźć tak do 150KM (po dokonaniu zaliczki na paliwo w obie strony. stawka:ON 7l/100KM) istnieje również możliwość wysyłki kurierem. Ceny nie znam muszę je zważyć, ale myślę ze około 100zł wyjdzie. Tutaj też zaliczka na kuriera w obie strony. Cena: na allegro jest 2499, dla naprawdę zainteresowanego forumowicza zrobimy rabat. tel: 694 519 255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 wstępnie rezerwuje, jeżeli jest cos takiego. Poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Sprzedane. Kupił powyższy użytkownik forum. Myślę, że będzie zadowolonybmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 No to fest nie zobaczylem wcześniej twojego ogloszenia ,no i baj baj :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Banan mi nie schodził z ust przez calą trase kuog Teraz tylko czekać na wiosnęhappy_bmw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Banan mi nie schodził z ust przez calą trase kuogTeraz tylko czekać na wiosnęhappy_bmw... UUU Adriano zasalales po calosci teraz...mialo byc kolo i prosze....''zazdraszczam''uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Gratki zakupu . Zamykam i do śmietnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi